Nem tér vissza A Bridgerton család 2. évadára az egyik főszereplő

Nagy meglepetésre Hastings hercegét, vagyis Regé-Jean Paget nem látjuk többé A Bridgerton család sorozatban.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy A Bridgerton család 2. évada Anthony Bridgertonra fókuszál majd, de ez nem zárta volna ki, hogy Daphne és Simon szerelmébe is betekintést nyerjünk időnként. Ehhez képest derült égből villámcsapásként jött a rajongóknak a hír, hogy a Simont alakító Regé-Jean Page nem tér vissza a második évadra.

Bridgerton család

„Kedves Olvasók, most, hogy minden szem Lord Anthony Bridgertonra és arra szegeződik, hogy talál-e majd magának feleséget, el kell búcsúznunk Regé-Jean Page-től, aki nagyszerűen játszotta Hastings hercegét. Simon nagyon hiányozni fog a képernyőről, nem csak nekünk, hanem bátran kijelenthetjük, hogy mindenkinek, de ettől még mindig A Bridgerton család tagja marad” – olvasható Lady Whistledown közleményében.

Regé-Jean Page persze így is eléggé elfoglalt, hiszen sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket. Már kiderült, hogy a Dungeons & Dragons filmben és a Russo-fivérek Netflixre érkező akcióthrillerében, a The Gray Manben is látható lesz.

A színész megtiszteltetésnek nevezte, hogy ha csak egy évad erejéig is, de a sorozat része lehetett, aminek köszönhetően rengeteg rajongót szerzett.

https://twitter.com/regejean/status/1378021879768735751