Regé-Jean Page a Dungeons & Dragons-ban is szerepelni fog!

Habár korábban más filmekben és sorozatokban is láthattuk, A Bridgerton család óriási áttörést Regé-Jean Page karrierjében.

Már a sorozat premierjét követően sokan kikiáltották a következő James Bondnak, úgy tűnik, hogy első körben egy másik fanatikusok által kedvelt univerzumban bizonyíthat.

Az Éjszakai játék rendezőpárosa, Jonathan Goldstein és John Francis Daley már gőzerővel dolgozik a gigantikusan népszerű fantasy szerepjáték filmadaptációján és úgy tűnik, hogy A Bridgerton család körüli felhajtást őt sem hagyják figyelmen kívül és megkínálták egy főszereppel Regé-Jean Page-et. Arról egyelőre nincs hír, hogy a színész kit alakít majd a filmben, de ez nem is annyira meglepő.

A film cselekményét ugyanis a készítők hétpecsétes titokként kezelik (vagyis inkább sárkányokkal védik egy várbörtönben), így az még nem derült ki, hogy a Dungeons & Dragons klasszikus értelemben vett kalandfilm lesz-e, vagy lesz egy Jumanji-stílusú csavar a koncepcióban.

dungeons_dragons

Regé-Jean Page egyébként olyan színészekhez csatlakozott, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez és Justice Smith, akik már jó ideje ott vannak a Paramount és a Hasbro közös játék-adaptációjának fedélzetén.

A Dungeons & Dragons (vagy D&D) egy fantasy stílusú asztali szerepjáték, amiért az 1970-es évek óta rajonganak világszerte. A játékosok a játék során harcolnak, kincset keresnek és feladványokat oldanak meg, miközben egye több tudásra tesznek szert “tapasztalatpontokat” kapnak és erősödnek.

A D&D többször is megpróbálta megvetni a lábát Hollywoodban, 2000-ben például Courtney Solomon mutatta be Sárkányok háborúja címen a saját verzióját, de elég halva született elképzelés volt. Ennek ellenére két folytatás is készült hozzá, de a 2005-ös Sárkányok börtöne 2. és a 2012-es Sárkányok börtöne 3. is inkább az a film, amit akkor néztünk meg, ha erre valamilyen módon kényszerítettek.

A D&D emellett azért folyamatosan jelen van a popkultúrában, az Agymenőkben vagy a Stranger Thingsben például folyamatosan mentek rá az utalások, legutóbb pedig a Riverdale egy komplett cselekményszálat húzott fel a D&D világára.

Regé-Jean Page hamarosan egyébként egy új oldaláról mutatkozik be, jó eséllyel éppen saját magát és A Bridgerton családot kiparodizálva.

Hirdetés
Birkás Icus
Birkás Icushttps://filmsor.net
30 év, 2 gyerek, több ezer film és sorozat. Meg egy kis tévé.

Kapcsolódó

Most népszerű

Videó: Valaki kitalálta, hogy Johnny Deppre kellene cserélni Amber Heard-öt az Aquamanben

Johnny Depp és Amber Heard válási kálváriája szinte biztos, hogy még évekig eltart, az viszont egyértelműnek tűnik, hogy egymás életének tönkretételében mindketten ugyanúgy ludasak...

Natalie Portman felpakolt némi izmot a Thor: Szerelem és mennydörgés kedvéért

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Natalie Portman nem csak mint Jane tér vissza a Marvel-univerzumba, hanem egy ponton a női Thorként fog megjelenni...

Christian Bale Edgar Allen Poe-val nyomoz egy sorozatgyilkos után és mindezt a Netflixen

Christian Bale és Scott Cooper író / rendező eddig két gyümölcsöző együttműködést folytatott: A harag tüze és az Ellenségek című filmekkel. Most ismét összeállnak...