Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Regényként is érkezik a Riverdale

A tévésorozat lassan kész univerzummá növi ki magát az Archie Comics történetei alapján. A Riverdale már a sokadik évadnál jár, elindultak Sabrina és Katy Keene kalandjai is. Az sem éppen hátrány, hogy a Netflix karolta fel az univerzumot.

A Maxim Kiadó csapott le a  lehetőségre, és hozza el a történetet regény formájában is. Az első rész stílusosan Riverdale: A kezdet címmel fog napvilágot látni – még kérdéses, hogy már a nyáron, vagy az őszi szezonban.

A történetben megismerhetjük Riverdale rejtélyes városkáját, ahol a nyugodt felszín alatt sötét titkok lappanganak. Pár helyi kamasz pedig mindig az események sűrűjébe csöppen. Archie, a helyes zenészsrác, akit idén nyáron valami igencsak lefoglal és felzaklat. A szelídnek tűnő Betty, aki saját sötét énjével vív csatákat. Veronica, a celeb lány, akinek szembe kell néznie azzal, hogy a családja nem éppen tisztességesen megszerzett vagyona lassan elúszik. Jughead, aki a rossz társaságba keveredett apja miatt aggódik.

Gondolom, elsősorban a sorozat nézőit célozzák meg, elég árulkodó a filmes borító, de a kamasz, bulváros sztorik kedvelői is lecsaphatnak majd rá.

Ez is érdekelhet:
<