Lengyel Tamás videóban parodizálta ki Rékasi Károlyt

Rékasi Károly még karácsony előtt járt az RTL Klub Reggeli című műsorában és elég különösen (vagy éppen normálisan) viselkedett, ami Lengyel Tamást, A mi kis falunk mostanság paródiákban utazó színészét is megihlette.

A színész ugyanis bemutatott egy videót, amelyben Rékasi Károly vendégeskedését figurázta ki.

❗❗❗CO2 LELEPLEZÉSC❗❗❗MÁR FACEBOOKON IS❗❗❗

❗❗❗CO2 LELEPLEZÉS❗❗❗Sokan kérdeztétek ✒️ mikor és milyen sztárokkal szállunk be a Kossuth-díj ✝️ és az Oxigén 🥱 kiosztásáért folytatott harcba⁉️😱💎🥤Örömmel jelentjük be, hogy Magyarország Kedvenc Kuratóriuma és a CompactTv 🥰 által tegnap éjfélkor benyújtott és tegnapelőtt ejfélkor elfogadott 🔄 világtörvénymódosításunknak 1️⃣0️⃣ köszönhetően mától visszamenőlegesen is mi dönthetünk arról🗣️ kinek 👩‍❤️‍👩 miből💲 mennyi jár⁉️🙏🇭🇺💒💎✝️Első lépésként 🥇 íme pár házi praktika azoknak 👩‍❤️‍👩 akik soron kívül 😱 olcsón 💲 szeretnének levegőhöz jutni⁉️🙏🇭🇺💎✝️Kérünk Tikteket 🥰 azonnal osszátok meg mindenkivel 👌 akinek szüksége lehet rá ⁉️🥱💲✝️💎😱🙏#magyarország #kedvenc #musora #covid #acsaladazcsalad #azutcaembere #verytasz+holahashtag? #mkm #freeszfe #magyarországkedvencműsora #mélyinterjú #show #tényfeltárás #végre #hungary #janklovicspéter #rainermicsinyeinóra #lengyeltamás #molnáráron #horváthjánosantal #nemfogodelhinni

Posted by Magyarország Kedvenc Műsora on Monday, February 22, 2021

Rékasi egyébként nem ment el mellett szó nélkül, és a Blikknek beszélt arról, hogy ennek inkább pozitív jelentése van számára.

“Nem láttam még, és egészen biztos, hogy nem is fogom. Ez egy feltételezhetően nem velem szimpatizáló videó, ami nem is nekem készült, nem én vagyok a célközönség, hanem azok, akik rajtam akarnak röhögni. Mindössze annyit jegyeznék még, hogy ez is azt mutatja, hogy még mindig én vagyok az, még mindig hozzám nyúlnak, én vagyok az alap, amivel egy ilyen eladható, jó nézőszámot hozó produktum készíthető.”

“Most az, hogy két hónappal később készül egy ilyen videó… Nem is érdekel igazán, ahogyan az sem, hogy ez egy jó ízlésű dolog-e vagy sem, de vélem, hogy nem az. Az RTL-es műsorra kitérve pedig, az egy furcsa helyzet volt. Bennem nincs rossz érzés, nem akartam senkit bántani, ami ott történt, azt viccnek szántam. Mellesleg örültem annak, hogy sokan visszanézték az adást, és vállalom, ami ott történt, mert én csak olyan dolgot csinálok, amit később is felvállalok. Az pedig már más kérdés, hogy az én életemben turkálnak, de Lengyel Tamásék is csak a munkájukat végezték ennél a videónál, gondolom én.”