Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Remek hírünk van a Drága örökösök 4. évada miatt aggódóknak

Jövő héten véget ér a Drága örökösök 4. évadának forgatása, nincs akadálya, hogy már ősszel visszatérjen a képernyőre az RTL Klub legnépszerűbb sorozata.

Alig pár nap – információink szerint már csak négy – van hátra a Drága örökösök 4. évadának forgatásából. Az RTL Klubnak hamarosan új sorozatot készítő Hámori Barbara vezényletével a stáb éjt nappallá téve azon dolgozott, hogy már ősszel képernyőre kerülhessen az RTL Klub legnépszerűbb napi sorozata, amely áprilisban köszönt el a nézőktől átmenetileg.

Drága örökösök 4. évad forgatás

Már csak négy nap és a Drága örökösök 302. epizódja is a szalagon van, ami azt jelenti, hogy már csak az utómunkálatok vannak hátra. A stáb egésze kőkeményen dolgozott azért, hogy az RTL Klub falus sorozata minél hamarabb visszatérhessen a tévéképernyőre.

A Drága örökösök 4. évadának munkálatai már januárban elkezdődtek, de a koronavírus-járvány miatt márciusban le kellett állítani a munkálatokat. Mint megírtuk, ekkor már nagyon jól haladtak a munkálatokkal, de azzal, hogy júliusban újra kezdhették a forgatást, most már végképp minden akadály elhárult az elől, hogy a Drága örökösök már augusztusban vagy legkésőbb szeptemberben visszatérjen a képernyőre.

 

A stáb hihetetlen munkatempóban, a biztonsági előírásokat betartva dolgozott, de nem csak ez nehezítette meg a színészek munkáját. Volt aki a nyári melegben bundás kabátban dolgozott, ugyanis a sorozat története szerint ősz van.

Bár a korábbi évadokban egy-egy viccel elütötték azt, hogy Ökörapátiban szélsőséges az időjárás, az utolsó évadban ennek is kiemelt figyelmet fordítottak, így a színészek szó szerint megizzadtak azért, hogy a Drága örökösök rajongói minél hamarabb megkapják az utolsó évadot, amely a 3. évadhoz hasonlóan hatalmas fordulatokat tartogat a nézőknek.

Ezekkel a nagy fordulatokkal megyünk neki a Drága örökösök 4. évadának

A Drága örökösök eddigi három évada 202 epizódot ölelt fel, ehhez a negyedik évad további 80 epizódot tesz hozzá, így összesen 302 részes lesz az RTL Klub és Magyarország egyik legkedveltebb sorozata.

Az RTL Magyarország székházában nagy az öröm, de örülhetnek az RTL Klub nézői is, hiszen biztossá vált, hogy A Tanár 3. évada és az Apatigris sorozat mellett a Drága örökösök 4. évada is képernyőre kerül, nem is beszélve arról, hogy A mi kis falunk stábja is gőzerővel dolgozik azon, hogy minél hamarabb képernyőre kerülhessen a sorozat és megválaszolja azt a sok-sok kérdést, aminek válaszaira a harmadik évad befejezése óta várunk.

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Drága örökösök 4. évadában

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<