Hír és közéleti magazin

Remek sorozatpremierekkel jön a Filmbox

Az SPI International nemrég több sorozatot vásárolt az Endemoltól. Az új szerzemények hamarosan adásba kerülnek a FilmBox mozicsatornáin Közép és Kelet-Európa szerte.

Az SPI International nemrég több sorozatot vásárolt az Endemoltól. Az új szerzemények hamarosan adásba kerülnek a FilmBox mozicsatornáin Közép és Kelet-Európa szerte.

cillian-murphy-peaky-blinders

Az Endemoltól vásároltak listáján szerepel a Place to call home, a Peaky Blinders (Golden FIPA díj 3 kategóriában), az ausztrál Janet King című sorozat és a Puberty Blues (AACTA és Logie díj), amelyek mind országos premierként robbannak be hozzánk. Utóbbi már júniusban látható lesz a FilmBox Family-n. ?Az Endemoltól vett csomagban nappal és főműsoridőben vetítendő tartalmak találhatóak, amelyeket alig várjuk, hogy bemutassuk számos FilmBox csatornánkon Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában”- mondta Berk Uziyel a FilmBox International ügyvezető igazgatója.

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., Tandem és számos további, elismert és minőségi tartalmakat előállító cég. Az SPI elkötelezett a legújabb technológiák mellett, melyek segítségével a nézők könnyedén élvezhetik a tartalmakat. Legújabb, FilmBox Live applikációja fejlesztésével a vállalat online TV csatornákat biztosít, valamint igény szerinti válogatási lehetőséget az internet hozzáféréssel rendelkezők számára. Az SPI a jövőben is az otthoni szórakozásra fókuszál, és újabb és újabb szolgáltatásokat fejleszt szerte a világon.