Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Remek újdonságok érkeznek a 41. Képregénybörzére

Most vasárnap kerül megrendezésre a 41. Képregénybörze, amelyen rengeteg újdonság jelenik meg.

Július 14-én, vasárnap kerül megrendezésre a 41. Képregénybörze, amelynek ezúttal a KMO Művelődési Központ (1191. Bp., Teleki utca 50.) ad otthont. A családi kikapcsolódásnak is tökéletes program délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit és jelképes, 500 forintos belépőjegyet kell csak fizetni. Hogy miért érdemes kilátogatni a börzére? Természetesen a rengeteg képregény újdonság miatt!

Most először jelenik meg önálló sorozatban a Megtorló, amely a MAX Comics különszámait tartalmazza. A Kingpin kiadó gondozásában megjelenő kiadvány 100 oldalon mutatja be Frank Castle történetét. A történet mind vizualitása, mind nyelvezete miatt elsősorban a felnőtt célközönségnek szól.

Szintén a Kingpin mutatja a felnőtteknek szóló Prédikátor (The Preacher) képregényt is, amelyből az AMC nemrég 3 évados sorozatot is készített Dominic Cooper és Ruth Negga főszereplésével. A Prédikátor Jesse Custer történetét meséli el, akit egy Genezis névre hallgató természetfeletti lény szállt meg, miután megölte a prédikátor teljes gyülekezetét és lerombolta templomát. A Genezis egy angyal és egy démon természetfeletti párosodásából származik. Ám mivel a jóságból és bűnből született, elég hatalma van, hogy magával Istennel is versenyre keljen… A 116 oldalas, puha és keményfedeles változatban is megjelenő kiadvány a Preacher első 4 kötetét tartalmazza.

Emellett új Batman sorozatot is indít a kiadó, amely az Újjászületés (Rebirth) szériát kezdi el. A DC kiadó 2016-ban a New 52 sztorik végeztével rebootolta havi képregényeit, ennek részeként indult el az új Batman képregény is. A 64 oldalas képregény kéthavonta kerül az újságárusokhoz.

Fumax sem tétlenkedik, ezúttal két újdonsággal és egy régóta várt újranyomtatással készülnek a rajongóknak. Elsőként itt van a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor: A mennydörgés istene, aki Jason Aaron lenyűgöző képregényében egy kozmikus nyomozásba fog. Egy rejtélyes erő szisztematikusan levadássza az univerzum halhatatlan urait, így Thor a rejtély nyomába ered, ám lehet, hogy ez még az ő erejét is meghaladja. A limitált, illetve a normál kiadású, keményfedeles, 272 oldalas kötet a Thor: God of Thunder sorozat 1-11. számában megjelent, önálló történetet tartalmazza.

Folytatódik a Conan kegyetlen kardja kiadvány is, a 360 oldalas kiadvány ezúttal Savage Sword of Conan magazin 6-13. számának Conan-történeteit tartalmazza. A rajongók óriási örömére (és a közelgő HBO sorozat miatt is) a Fumax újra kiadja a teljes Watchment, amely 424 oldalon mutatja be Rorschach, a Komédiás, Doktor Manhattan, Ozymandias és a több kiöregedett szuperhős történetét az alternatív, nukleáris háború szélére sodródott Amerikában.

Vad Virágok Műhely tovább folytatja Hellboy történetét, ezúttal a 7. kötet jelenik meg. A Vihar és harag címet viselő, 168 oldalas, puhatáblás kötet A nagy vadászatban megkezdett történetet fejezi be. Amikor a jó és a gonosz erők közötti háború kezdetét veszi, Hellboynak a Vérkirálynővel kell megküzdenie, és ebben a viadalban a világ jövője a tét.

Ezenkívül rengeteg újdonság, folytatás is megjelenik, illetve az érdeklődök igazi képregényes különlegességeket is cserélhetnek és vehetnek a börzén. Szóval vasárnap irány a KMO Művelődési Központ!

Az esemény Facebook-oldala.

<