Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Remek videó érkezett a MR. ROBOT 4. évada elé

Leon kicsit összefoglalja nekünk mi történt eddig a sorozatban. 

Durva belegondolni is, hogy anno, amikor először olvastam a Mr. Robot plotját, akkor biztos voltam benne, hogy nagyon messzire elkerülöm majd a sorozatot.

Ha jól rémlik, az egész valami olyasmi volt, hogy “egy fiatal kiberbiztonsági szakértő a saját munkahelye ellen kezd kémkedni hackelési tudásának köszönhetően”. A többi meg már történelem. És az a nem semmi, hogy elnézve a lenti négy és fél perces videót, az emer legszívesebben újranézné az egész sorozatot az utolsó évad előtt.

A Mr. Robot 12 részes 4. évada egyelőre nem tudni mikor érkezik az USA Networkre, az viszont biztos, hogy a sorozat alkotójának Mr. Robothoz készített könyve, A vörös talicska nem jelenik meg Magyarországon, pedig konkrétan megvolt a megjelenési dátum, aztán visszavonulót fújt a kiadó.

Sam Esmail ígérete szerint a Mr. Robot 4. évada egy nagy karácsonyi különkiadás lesz tulajdonképpen – a brit sorozatok mintájára, lásd Sherlock vagy Black Mirror.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<