Hír és közéleti magazin

Rémkoppantók az NBC-n

Mint korábban írtuk jelentősen belehúz az amerikai NBC csatorna, legújabb tervük például – biztos megirigyelték a CBS-től az Under The Dome sikereit – Stephen King A rémkoppantók című művének sorozattá adaptálása.

Mint korábban írtuk jelentősen belehúz az amerikai NBC csatorna, legújabb tervük például – biztos megirigyelték a CBS-től az Under The Dome sikereit – Stephen King A rémkoppantók (The Tommyknockers) című művének sorozattá adaptálása. Az előkészületben lévő szérián az eredeti producerei Frank Konigsberg és Larry Sanitsky dolgozik majd.

tommyknockers

Stephen King művéből 1993-ban film is készült, íme annak tartalma:

A különleges emberfeletti hatalom egyre inkább átveszi az uralmat. Eközben Bobbi, hasonlóan egy szenvedélybeteghez egyre nagyobb erővel érzi a vonzalmat a tárgyhoz, amit éjt nappallá téve már minden percében egyre csak ás. A városban a hallucinációkat már mindenki valódinak fogadja el. Egyedül csak Gard, Sherriff Ruth és Trooper Butch Dugan nem kerül az erő hatalmába. Ők hárman továbbra folytatják a keresést, bízva abban, hogy még megtalálják Davey-t. A démonok azonban érzik azt, hogy még nincsen teljes hatalmuk a városlakók fölött a három ellenálló miatt. S ezért különös és rémületes tervet eszelnek ki ennek a három embernek a “birtokbavételére”.