Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

RESIDENT EVIL sorozaton dolgozik a Netflix

Igaz még semmit nem tudni a projektről.

Még 2017-ben indult el az a pletyka, hogy a Netflix sorozatot készítene a Resident Evil (A kaptár) alapján, de csak idén indultak be igazán a dolgok.

A stúdió most elismerte, hogy nagyon szeretnék összehozni a projektet, amelynek fejlesztésébe a játékot is készítő Capcommal közösen kezdtek neki. Bár sokat továbbra sem tudni a sorozatról, a pletykák szerint a drámasorozat az Umbrella Corporation sötét belső működését és a T-vírus kitörése által okozott új világrendet fogja feltárni és arra törekszik, hogy tovább mélyítse a Kaptár-univerzumot.

Az egész egy alternatív megközelítése lehet az eddig ismert Kaptárnak és nagyon izgalmasan hangzik, hiszen a pletykák szerint a történetet az Umbrella oldaláról mutatják be – aminek köszönhetően valószínűleg olyan szereplőket láthatunk, mint Albert Wesker, James Marcus, William Birkin és Oswell Spencer – nehezen tudjuk elképzelni, hogy csak a rossz oldalra koncentráljanak.

A Netflix sorozata már csak azért is érdekes lesz, mert ezzel párhuzamos az eddig Paul W.S. Anderson által vezetett filmes univerzumot is rebootolják. Még a mozifilmeknek már megvan a rendezője Johannes Roberts (47 méter mélyen, Az ajtón túl) személyében, addig a Netflix sorozatához továbbra is keresik a megfelelő stábot.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<