Részben Izlandon forog majd a Halálos iramban 8

-


A Halálos iramban-filmek csapata az eddigi hét részben már szinte az egész világot bejárta, ezért sok rajongó törhette a fejét, hogy a nyolcadik epizódban ugyan hol fognak felbukkanni. Egy helyszínt már kipipálhatnak: Vin Diesel és barátai tavasszal Izlandra utaznak.

Vin Diesel

A film alkotói azt ígérik, hogy a hűvös klímájú sziget még nem látott akkora robbanásokat, amilyeneket ők fognak produkálni. Egy Arkanes nevű kisvárosban száll majd meg a több száz fős stáb, és a főleg halászatból élő lakosok már alig látnak az izgalomtól, mert azt remélik, a rengeteg amerikai annyit fog költeni, hogy föllendítik a helyi gazdaságot.

A Halálos iramban csapata azonban nem fog állandóan fagyoskodni, mert Kubában is forgatnak majd, erről jelenleg folynak a tárgyalások az illetékesek között, mert eddig még nem látogatott ekkora amerikai produkció a kommunista országba. Dieselék már néhány oroszországi helyszínt is lefoglaltak.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet