Rick keresésére indulnak a The Walking Dead 11. évadában?

Sorozatos hírek Rick keresésére indulnak a The Walking Dead 11. évadában?

A The Walking Dead 10. évadában még hátra van egy epizód, amelyben Alexandria és Hilltop közösségei megküzdenek a Beta által vezetett Suttogókkal, de úgy tűnik, hogy a folytatásban új irányt vehet a sorozat története, amelyben nagy szerepe lehet a közelgő The Walking Dead-mozifilmeknek is.

Ez történt volna a The Walking Dead 10. évadának utolsó részében

Arról már korábban is szivárgott ki információ, hogy Rick mellett Daryl is saját filmet kaphat és ez azóta megerősítésre is került, sőt nagyon úgy tűnik, hogy Daryl azért szakad majd el a társaitól, mert Michonne-hoz hasonlóan Rick keresésére indul.

Azt már tudjuk, hogy Rick életben maradásának híre eljuthatott a főszereplőkhöz, hiszen Michonne kvázi engedélyt kért Judith-tól arra, hogy az apja keresésére induljon, de valószínű, hogy ennél kézzel foghatóbb bizonyítékot is találnak majd arra, hogy Rick életben maradt a híd felrobbanását követően.

The Walking Dead Rick CRM

A We Got This Covered értesülései szerint a The Walking Dead 11. évadában történik majd valami, ami több karaktert is arra sarkall majd, hogy Rick keresésére, sőt – ahogy fogalmaznak – megmentésére, kimenekítésére induljon.

Ezt valószerűvé teszik azok az információk is, amelyek szerint Rick egy olyan tudósok által működtetett táborba kerül, ahol nem éppen etikus emberkísérletek végeznek, hogy megtalálják a vírus ellenszerét.

Persze ez még változhat, hiszen nem kezdték el a forgatást, de a portál információi szerint a fentiek biztosan nagyon közel állnak ahhoz, amit végül látni fogunk.