Ridley Scott el akarja készíteni a Gladiátor folytatását

Ridley Scott, aki az Entertainment Weekly-nek a napokban arról beszélt, hogy nem tett le a Gladiátor folytatásáról, ami csak azért érdekes, mert a film főhőse ugyebár hősi halált halt a film végén.

“Tudom, hogyan hozhatnám vissza (az életbe). A “de hát halott” kezdetű párbeszéd már lezajlott köztem és a stúdió között. Van azonban egy mód rá, hogy visszahozzuk. Hogy tényleg megcsináljuk-e, azt nem tudom. A Gladiátor 2000-ben készült, szóval Russell (Crowe) is megváltozott azóta egy kicsit. Jelen pillanatban épp dolgozik valamin, de megpróbálom visszahozni.”

Ridley Scott novemberben már a 80. életévét tölti majd, de mondhatni élete leglelkesebb időszakába lépett, ugyanis nem is olyan rég arról beszélt, hogy még hat Alien-filmet szeretne csinálni és már jövőre nekilátna az Alien: Covenant folytatásának.

Scott egyébként az All the Money in the World című túszdrámát is el fogja készíteni, emellett a The Hot Zone című sci-fi minisorozatban is ott van rendezőként, emellett producerként a The Terror címet viselő (Magyarországon forgó) sorozatban, a The Good Fightban, a Tom Hardy-féle Tabuban és további 15 filmben ott van producerként, a Gyilkosság az Orient Expresszen-től kezdve a Felt-en át a Blade Runner 2049-ig.

Hosszú életet kívánunk a mesternek, hogy minden tervét meg tudja valósítani.

Szólj hozzá