csütörtök, január 28, 2021

Ridley Scott nem áll meg

-

- Hirdetés -

A múlt héten ünnepelte a 77. születésnapját, és mozgékonyabb, mint Mick Jagger. Ridley Scott megállíthatatlan. Már forgatja ? méghozzá Budapesten ? új filmjét, a The Martian-t, közben csöppet sem lazít az Exodus ? Istenek és királyok (12) (Exodus: Gods and Kings) promócióján, és tervezgeti a következő rendezését ? ami valószínűleg nem A szárnyas fejvadász folytatása lesz.

Világ életében hihetetlen tempóban dolgozott: pályája elején, amikor reklámfilmeket készített, volt év, hogy 150 darab szpotot gyártott le. A filmes karrierje kicsit későn kezdődött, negyven éves volt, mire először rendezhetett, 44, amikor A szárnyas fejvadász-t csinálta, de azóta bőven bepótolta a lemaradást: 22 filmjéből 12-t az ezredforduló óta készített el.

? Aki leül vele interjút készíteni, az nem érti, milyen is Ridley Scott ? nyilatkozta rendezőjéről az Exodus főszereplője, az energiában szintén nem szűkölködő Christian Bale. ? Csak az ismerheti igazán, aki mozgásban látja. Mozgásmániás. Valószínűleg reggelenként az ágyból is tízszer olyan gyorsan ugrik ki, mint én.

Exodus_werk (1)

Az Exodus másik főszereplője, a Mózes testvérét és halálos ellenségét alakító Joel Edgerton is egyetért ezzel. Szerinte Ridley Scott leginkább egy cápára hasonlít. De nem azért, mert ragadozó volna.

? Ha megállna, belepusztulna ? véli a színész. ? És olyan régóta él és gondolkozik ebben az elképesztő pörgésben, hogy már azt hiszi: ez a normális élet. Nem hiszem, hogy valaha nyugdíjba megy.

Az Exodus ? Istenek és királyok Ridley Scott egyik legfiatalosabb filmje: gyors, izgalmas, kalandos és látványos ? egy fáradhatatlan szellem működésének eredménye.

- Hirdetés -

Még több hírért látogass el a Filmsor főoldalára! Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra! Híreinket, cikkeinket már a Google Hírek szolgáltatásban is megtalálod, itt is feliratkozhatsz a Filmsorra!

Kapcsolódó bejegyzések

Brutális szereposztással jön David O. Russell új filmje

Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington mellé ugyanis most további szereplőket jelentettek be.

Kiderült kit alakít majd Christian Bale a Thor 4-ben

A Disney befektetők napján egyebek mellett a Thor: Szerelem és mennydörgés is szóba került és néhány infót megerősítettek.

Még egy Batman! Christian Bale is szerepelni fog a The Flash mozifilmben!

Minden jel arra mutat, hogy a 46 éves Christian Bale újra Gotham lakosságát védelmezi majd, méghozzá a DC következő, 2022 nyarán érkező The Flash (A Villám) című filmjében, Ezra Miller mellett.

Heath Ledger tényleg megverette magát a kihallgatószobás A sötét lovag-jelenetben

A 12 évvel ezelőtt bemutatott filmben van egy jelenet, amikor Batman egy vallatás során csúnyán összeveri főellenségét, aki viszont, minél jobban ütik, azt annál jobban élvezi.

Friss

Nicolas Cage már megint egy elképesztő filmben kapott szerepet

Szellemekkel, nindzsákkal és szamurájokkal küzd egy robbanó bőrkabátban.

Elhalasztották a Cannes-i filmfesztivált

Május helyett júliusban rendezik meg.

Magyar előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Ahhoz, hogy helyreállítsa a békét, Rayának meg kell találnia az utolsó sárkányt.

Olyan sokat késik a Nincs idő meghalni, hogy lehet újra kell forgatni néhány jelenetet

Előfordulhat, hogy újraforgatásokra lesz szüksége a legújabb James Bond mozinak, a Nincs idő meghalni című filmnek.
A Hírstart ajánlata