Romantikus sci-fiben kapott főszerepet Gal Gadot

A szerelmesek találkozásáról szóló történetek az idők során különböző idősíkokban nem feltétlenül új koncepció, de ettől még egészen izgalmasan hangzik a – ma 36 esztendős – Gal Gadot következő filmje, a Meet Me In Another Life (Találkozzunk egy másik életben), amelynek egyébként a színésznő a producere is lesz.

Gal GadotCatriona Silvey debütáló regénye ezen a héten jelent meg az Egyesült Államokban és egy férfi és egy nő történetét meséli el, akiknek meg kell fejteniük, miért találkoznak a valóság különböző változataiban.

Thora és Santi idegenek egy idegen városban, amikor véletlen egymásra akadnak. Derült égből villámcsapásként ismerik fel egymásban a rokonlelket – valakit, aki osztozik csillapíthatatlan kíváncsiságukban, aki többre vágyik annál, mint amilyen lapokat osztott neki az élet. Néhány nappal később azonban egy tragikus baleset véget vet a történetüknek…

De ez csak egy a sok közös kapcsolatuk közül. Mint az egymás körül keringő pályán rekedt műholdak, Thora és Santi sorsa, hogy újra meg újra találkozzanak: tanárként és csodagyerekként; gondozóként és haldokló betegként; cinikusként és hívőként. Számos életük során lesznek barátok, kollégák, szerelmesek és ellenségek. Ám ahogy a homályos emlékek és a furcsa minták egyre inkább összeállnak, Thora és Santi megdöbbentő felfedezésre jutnak – fel kell fedezniük titokzatos kötődésük igazságát, mielőtt számos életük egyetlen, végső véget ér…

A filmmel kapcsolatban még csak most kezdődnek a munkálatok. Író és rendező sincs még, Gal Gadot is eléggé elfoglalt, nem mellesleg éppen a harmadik gyermekét várja, úgyhogy még várni kell egy darabig, mire a film a mozikba kerül.