Az RTL Klub műsorainak kreatív szakemberei a legsikeresebbek

A legsikeresebb televíziós producerek élmezőnyét az RTL Magyarországhoz kötődő produkciók szakemberei uralják: a 20-ból 11 helyen ők szerepelnek, közülük hatan ráadásul a lista első felében. RTL-s szakember végzett a rangsor élén is: Verebély Marcell, aki – egyebek mellett – az Álarcos énekes című sikerszéria producere.

Álarcos énekes maszkot fel

A járványhelyzet hatására Magyarországon is nőtt a televíziózással töltött idő, így az idei évben talán a szokottnál is nagyobb érdeklődés kísérte a Kreatív Magazin szakmai rangsorát, amely a 20 legsikeresebb magyar televíziós kreatív vezető teljesítményét ismeri el.

A 2019/2020-as televíziós szezonban négy médiavállalat képviseltette a magát a listán, közülük 11 helyezéssel ezúttal is az RTL Magyarország-produkciók kreatívjai bizonyultak a legsikeresebbnek.

A médiavállalathoz köthető szakemberek közül 6-an végeztek a rangsor első felében és a képzeletbeli dobogó legfelső fokára is az RTL Magyarország szakembere léphetett fel. Verebély Marcell egyebek mellett az Álarcos énekes, az X-Faktor és a Made In Karantén című műsorok sikerre vitelében játszott vezető szerepet, ezúton is gratulálunk neki!

“Büszkék vagyunk rá, hogy minden televíziós szezonban új műfajt vagy új műsorformátumot mutathatunk be Magyarországon. Különösen nagy öröm, hogy ezek eredetiségét és kreatív színvonalát a nézők mellett a szakma is elismeri” – nyilatkozta a rangsorral kapcsolatban Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató helyettese.

Az RTL Magyarországhoz kötődő helyezettek több mint fele nő, de ez a vezérigazgató-helyettes szerint nem kvóta eredménye, hanem a médiavállalat természetes sokszínűségét tükrözi, amely a képernyőn és a képernyő “mögötti” munkában egyaránt érvényesül.

Az RTL Magyarország gratulál a toplistán szereplő munkatársainak és partnereinek (a listán való szereplésük sorrendjében):

1. Verebély Marcell – RTL Magyarország – Álarcos énekes, Made in Karantén, X-Faktor
3. Hámori Barbara – ContentLab & Factory – Drága örökösök 2-3.
4. Kovács Dániel Richárd – RTL Magyarország – Mellékhatás
5. Varga Rita – RTL Magyarország – A Konyhafőnök VIP
6-7. Kapitány Iván – ContentLab & Factory/Filmservice – A mi kis falunk, Jófiúk, Segítség! Itthon vagyok!
6-7. Kapitány-Diószegi Judit – ContentLab & Factory/Filmservice – A mi kis falunk, Jófiúk, Segítség! Itthon vagyok!

11-20. helyezések abc sorrendben:
Bagi Márta – Solaz Média – Nyerő Páros
Kónya Gergely – RTL Magyarország – Házasodna a gazda, Maradj haza magadnak!, Made in Karantén
Máté Kriszta – Magyar Film és Média Akadémia – Cápák között
Rényi Zsuzsa – Solaz Média – Nyerő Páros
Varró Szabolcs – RTL Magyarország – Cápák között

Szólj hozzá