Filmek, sorozatok, kultúra

Ryan Gosling és Chris Evans a Russo-fivérek új akciófilmjében

A Netflix eddigi legdrágább filmje lesz a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek új filmje, amely a The Gray Man címre hallgat.

100 millió nézőnél tart a Tyler Rake – A kimenekítés, így nem véletlen, hogy azon túl, hogy folytatni kívánják a Thort alakító Chris Hemsworth-szel való közös munkát, új projektekben is gondolkodik a Netflix és a Russo-fivérek.

Most egy másik Bosszúállók, nevesül az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans nevét dobták be, aki a szintén A-listás világsztár, Ryan Gosling oldalán szerepel majd a Netflix eddigi legdrágább filmjében, a 200 millió dolláros költségvetésből, vagyis valódi blockbusternek nevezhető a The Gray Man-ben.

A film Mark Greaney azonos című könyvének az adaptációja, amely két férfi szembeállását fogja bemutatni, mindezt a CIA kötelékein belül. Ryan Gosling alakítja majd a CIA egykor szabadúszó bérgyilkosát, a Court Gentry nevű ügynököt, akit Szürke Embernek is neveznek, még Chris Evans egy másik CIA-ügynököt alakít majd, aki megpróbálja őt levadászni.

Sőt, a Netflix tovább is gondolkodik, ugyanis egy komplett filmes univerzumot építenének Ryan Gosling filmbéli karaktere köré – persze ehhez az is kell, hogy a rekord költségvetésből készülő film sikeres legyen.

<