kedd, január 26, 2021

Ryan Gosling farkasemberként száll be a Szörnyuniverzumba

-

Már akkor szóba került, hogy Ryan Gosling is csatlakozhat a Szörnyuniverzumhoz, de akkor még úgy tűnt, hogy a Tom Cruise nevével fémjelzett A múmia bukását próbálják meg helyrehozni és egy újabb konzervált emberi bandázs-központú filmet készítenek.

A Variety értesülései szerint a WGTC februári értesülései annyiban helytállóak, hogy Gosling valóban tárgyalóasztalhoz ült a stúdióval, csak éppen egy másik rémfilm miatt. A stúdió ugyanis szabad utat adott egy Cory Finley (Romlott oktatás, Telivérek) által rendezett Farkasember-filmnek, amelynek címszereplőjét Ryan Gosling alakítja majd, bár a színész sokáig a rendezői székre is esélyes volt.

Az alkotók meglepő módon azt nyilatkozták, hogy a filmjük leginkább a Jake Gyllenhaal nevével fémjelzett Éjjeli féreghez hasonlít majd.

Kapcsolódó bejegyzések

Ennyire szereti Eva Mendes Ryan Goslingot

Eva Mendes a minap egy olyan képet posztolt közösségi oldalán, mely róla készült 15 évvel ezelőtt, futás közben a tengerparton.

Ryan Gosling és Chris Evans a Russo-fivérek új akciófilmjében

A Netflix eddigi legdrágább filmje lesz a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek új filmje, amely a The Gray Man címre hallgat.

A láthatatlan ember rendezője készíti az új Farkasember-filmet is

Ryan Gosling főszereplésével készül a Universal Pictures stúdió Wolfman című vérfarkasos filmje, amelyet Leigh Whannell fog rendezni.

Meglepő helyről kapott forgatókönyvírót az új Farkasember film

Mint megírtuk, a Universal stúdió visszahozza az egyik legklasszikusabb szörny-sztorit, melynek már a főszereplőjét is kiválasztották. Készül az új Farkasember, ráadásul Ryan Goslinggal a főszerepben.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata