Filmek, sorozatok, kultúra

Ryan Murphy dolgozik a Scream Queens 3. évadán

Az egyelőre nem világos, hogy a FOX vevő a folytatásra, vagy a Netflixen támad fel a sorozat, de zajlanak az előkészületek.

Pár napja számoltunk be róla, hogy a szemfüles rajongók szerint Ariana Grande is szerepelni fog az American Horror Story 10. évadában.

Nos, úgy néz ki mégsem ez, hanem egy sokkal meredekebb dolog van készülőben, Murphy ugyanis dolgozik a Scream Queens 3. évadán, így könnyen lehet, hogy valójában ez állt amögött, hogy szorosabbra vette Grandéval a kapcsolatot.

Mindez egyébként úgy derült ki, hogy több kommentelő is jelezte Murphynek, hogy szeretnék, ha visszatérne a rövid, de annál kultikusabb státust kapó slasher-sorozat, amire Murphy mindössze annyit írt: Ezen dolgozunk.

Ryan Murphy jelenleg a Netflix-szel áll hosszútávú szerződésben, így könnyen előfordulhat, hogy az új évadra vevő volt a streaming-szolgáltató.

A hírek szerint Murphy már februárban felvette a kapcsolatot a sorozat csillagaival, így Emma Roberts, Billie Lourd és Lea Michele visszatérésére is számíthatunk.

Amint többet tudunk, mindenképpen jelentkezünk a hírekkel.

<