Filmes hírek Sasha Calle lesz az új Supergirl a The Flash mozifilmben

Sasha Calle lesz az új Supergirl a The Flash mozifilmben

Andy Muschietti rendező leplezte le az új Supergirlt.

Az elmúlt években a Warner Bros. nagy sikereket ért el The CW-n látható szuperhőssorozataiban a The Flash és a Supergirl karkaterével is, olyannyira, hogy a hősöket hamarosan a mozivásznakon is viszontláthatjuk, méghozzá egy közös produkcióban.

2022-ben érkezik a The Flash címet viselő mozifilm, amivel kapcsolatban már régóta köztudott, hogy nem a The Flash sorozatban látható Grant Gustin, hanem Ezra Miller alakítja majd a világ leggyorsabb emberét.

Andy Muschietti (Az, Az 2. fejezete) rendező azonban tegnap este leleplezte az új Supergirlt is, akit szintén nem a Supergirl sorozatban látható Melissa Benoist, hanem Sasha Calle, a Nyughatatlan fiatalok színésznője fogja alakítani.

Korábban az is kiderült már, hogy a filmben a Michael Keaton és a Ben Affleck által alakított Batman is feltűnik majd, amelyre azért van lehetőség, mert a The Flash mozifilm a Flashpoint Paradox című történetet dolgozza fel, amiben Barry Allen (vagyis Flash), hogy megmentse édesanyját visszautazik az időben, amivel hatalmas zavart okoz a térben és időben.

A film forgatókönyvét Christina Hodson írja, a The Flash mozifilm premierjét pedig 2022 novemberére tervezik, akkor talán már moziba is mehet a család.

A The CW, itthon az HBO GO felületén látható Supergirl sorozata egyébként az utolsó évadát kezdi majd meg, de nemrég derült ki, hogy a főszereplő Melissa Benoist nem marad munka nélkül, hiszen az HBO Max számít rá, nem csak szereplőként, de sorozatkészítőként is.