Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Turkáló Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Scarlett Johansson lett idén is a legjobban fizetett filmszínésznő – számolta ki a Forbes.

A magazin becslése szerint az elmúlt évben  56 millió dollár volt a színésznő  jövedelme.  A Forbes szerint bevételének nagy része a Bosszúállók: Végjáték című filmből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki, de jó eséllyel legalább ennyit kereshet majd a Fekete Özvegy mozifilmmel is.

A második legtöbbet kereső színésznő Sofia Vergara lett 44,1 millió, a harmadik pedig Reese Witherspoon 35 millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval.

A tizes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dollárra taksált együttes jövedelménél. A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson vezeti csaknem 90 millió dollárral.

Dwayne Johnson a legjobban kereső színész