kedd, január 26, 2021

Schumacher Vanda megsemmisült az első BeleValóVilág előtt

-

Schumacher Vandát azóta azóta igen csak megszerették a nézők, pedig eleinte nagyon komoly beszólás áradatot kapott. A most már műsorvezetőként is bizonyító Vanda elárulta, hogy nagyon izgult az első adás előtt, sőt…

“Tizenöt éves voltam, amikor először szerepeltem egy videoklipben, aztán Éjjel-Nappal Budapest, A Tanár, a Mellékhatás. Egyre több helyen bizonyíthattam, ami jó érzéssel tölt el. Bár nincs színészi végzettségem, de azért igyekszem kihozni magamból a maximumot:.” – mondta az nlc-nek Schumacher Vanda, aki az első adás előtti izgalmakra is kitért.

“Teljesen megsemmisültem előtte. Bár sokat készültem rá, és rengeteget segített az adás főszerkesztője, de mégis gyomorideggel álltam a kamera előtt. Úgy éreztem magam, mintha az első szerelmemmel készültem volna az első randira, nagyon izgultam. Aztán elkezdődött az adás és ment minden, ahogy kellett. Az első adást nem néztem vissza, mert akkor nagyon izgultam, és tudtam, hogy nem voltam olyan jó. De a többit igen és mindegyikből tanulok valamit. Folyamatosan próbálok jobb és jobb lenni, de ehhez idő kell. Persze Puskás Peti már úgy jön be a stúdióba, hogy egy percet sem izgul az adás előtt, nálam még nincs ilyen rutin.” – tette hozzá, de Vanda arról is beszélt hogy horrorfilmben is szeretne szerepelni, méghozzá áldozatot alakítana.

Kapcsolódó bejegyzések

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata