Schwarzenegger bosszút esküszik: AFTERMATH előzetes

-

Nagyon kevesen vannak azok, akik nem kedvelik Arnold Schwarzeneggert, az Oszták Tölgyet, aki egyedülállóan nagyszabású karriert futott be a testépítés, a filmipar és a politika berkein belül egyaránt. Persze nem rendelkezik valami nagy színészi eszköztárral, de nemes egyszerűséggel olyan kiállása van, amivel a múltban komplett filmeket vitt el a hátán.

aftermath

Valóságos filmünnep volt, amikor viszonylag hosszú kihagyás után Schwarzi visszatért a mozivásznakra. Jött az Erőnek erejével, a Szupercella, a Maggie és persze A feláldozhatók-franchise.

Idén érkezik a megtörtént eseményeken alapuló Aftermath (korábbi munkacímén 478), amelyben Arnold főhőse mindent megtesz azért, hogy megtalálja a felesége és gyermeke életét követelő katasztrófáért felelős légi irányítót, aki időközben új személyazonosságot kapott. A produkció inkább tűnik erős drámának így első blikkre, de a marketing eléggé a bosszú témakörére fekszik rá, az előzetes végén néhány fegyver is megjelenik.

Kapcsolódó

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Befutott a Végzet: A Winx Saga előzetese

A Végzet: A Winx Saga öt tündér felnőtté válását követi nyomon, akik az Alfea nevű mágikus, bentlakásos iskolába járnak a Másvilágban.

Megérkezett A nagy pénzrablás alkotójának új sorozata, a Túl a vörös kanapén első előzetese

A Túl a vörös kanapén középpontjában három prostituált áll majd, akik a stricijük elől menekülnek.

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet