vasárnap, január 24, 2021

Sci-fi sorozatot készít az Ex Machina és az Expedíció rendezője

-

Alex Garland forgatókönyvíróként és rendezőként eddig olyan filmeket tett le az asztalra, mint a 28 nappal később, a Napfény, a Dredd, az Ex Machina vagy éppen a hamarosan debütáló Expedíció, most pedig úgy tűnik, hogy hamarosan a kisképernyőn is kipróbálja magát.

Garland az FX-nek készít egy nyolc részes sci-fi sorozatot, és a Fandangonak már el is árult néhány részletet a szériáról.

“Sci-firől van szó, de sokkal inkább technológiaalapú műről, míg az Expedíció egy sokkal fantasztikusabb, képzeleti síkon működik. Ez a sorozat kicsit olyan, mint az Ex Machina vagy a Ne engedj el!, amelyek jelen világunkról mesélnek. Nem a jövőről, hanem ahogyan most működik a világ, és ebből vonnak le következtetéseket.”

Az izgalmasnak hangzó projekt nem valószínű, hogy még idén megérkezik, az Expedícióra azonban már nem kell sokat várnunk, hiszen alig egy hónap múlva, március 12-én debütál a Netflixen.

Kapcsolódó

Befutott az első rövid ízelítő Godzilla és Kong összecsapásából

A megállíthatatlan erő és a mozdíthatatlan tárgy esete.

2021 legjobban várt új sorozatai – TOP 25

Sorozatot néznél, de nem tudod melyikbe kezdj bele? Összeszedtük 2021 legérdekesebb és legjobb sorozatait.

Az Amazon mutatja be a Tomorrow War című akció-scifit

Az Amazon 200 millió dollárért megvásárolhatja a Paramount és Skydance közös akciófilmjét, a Chris Pratt (Jurassic World) főszereplésével készült Tomorrow War-t, írja a Collider.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata