Filmek, sorozatok, kultúra

Scream Queens: Újabb szöget vertek Ryan Murphy sorozatának koporsójába

Kétségtelenül beindult a pilotdömping Amerikában, az öt országos csatorna ugyanis mostanság dönti el, hogy a rengeteg pilotszkript közül melyeknek is szavaz bizalmat azáltal, hogy bekérik pilotnak – vagyis leforgatásra kerülnek az első epizódok – aztán ha a nagy fejesek potenciált látnak a benne, akkor a májusi upfronts idején ténylegesen berendelésre kerülhet a sorozat 13-22 epizódos első szezonja.

Lea Michele
Lea Michele

Ezzel kapcsolatban derült ki a napokban, hogy bizony Lea Michele elígérkezett egy pilotra, amely a ABC számára készül, és egyelőre még címet sem kapott, csupán annyit lehet tudni, hogy Brandon Michael Hall jegyzi a szériát, valamint azt, hogy komédia lesz. Persze az első bekezdésben leírtak alapján korántsem biztos, hogy a Glee egykori sztárjának valóban új munkahelye lesz, az esély viszont nagyon is megvan rá. Leával ellentétben Keke Palmer valóban új szerepben lesz látható hamarosan, hiszen egy jelenleg is futó szériában, a Berlin Station második évadában fog szerepelni, méghozzá állandó szereplőként.

Keke Palmer
Keke Palmer

Míg a szereplőgárda egyes tagjai nagyon is nyitottak az új lehetőségekre, addig a Scream Queens kreátora, Ryan Murphy sem nagyon nyilatkozik a sorozattal kapcsolatban, ahogy a FOX sem, igaz tavaly év végén a csatorna vezetősége azt nyilatkozta, hogy ők nem szívesen kaszálnák el a sorozatot, ám figyelembe véve a nézettségi adatokat tényleg nem sok esély van a folytatásra. Már az első évad sem hozott túlságosan kiemelkedő számokat, azonban a második évad már olyan negatív rekordokat döntögetett, hogy a csatorna második legkevésbé nézett szériájává vált, egyedül csak a Sleepy Hollow-t volt képes megelőzni.

A sorozat sorsa tehát megpecsételődni látszik, amit én valójában sajnálok, mert igazán megszerettem a sorozatot, a második szezon pedig kifejezetten minőségibb volt, mint az első. Kritikával egyébként a napokban mindenképpen jelentkezni fogok. Legkésőbb májusban minden kiderül.

Forrás Media-Világa
<