Filmek, sorozatok, kultúra

SHADOWED – Vérfagyasztó rövidfilmet forgatott a karanténban a horrorrendező

David F. Sandberg is karanténban van, unalmában pedig forgatott egy vérfagyasztó rövidfilmet feleségével, a színésznő Lotta Lostennel.

David F. Sandberg svéd származású hollywoodi rendezőt is utolérte a koronavírus-járvány, bár szerencsére nem betegedett meg, viszont elővigyázatosságból házi karanténban van. De még ez sem tarthatja vissza attól, hogy alkosson.

Az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2: A teremtés rendezője eddig is rövidfilmekben utazott, saját Lights Out című rövidfilmjéből készítette például az Amikor kialszik a fény című mozifilmet is.

Na de a lényeg, hogy ha már otthon volt, akkor feleségével Lotta Lostennel forgatott egy újabb rövidfilmet, amely a Shadowed címre hallgat és amelyben szintén nagy szerepe van a sötétségnek, igaz ezúttal árnyékok törnek elő csak gy a semmiből. De mielőtt bármit is elárulnánk róla, inkább mutatjuk is a produkciót.

David F. Sandberg már a képregényfilmek világának részét képezi, hiszen ő készítette a Shazam! című mozifilmet, de mi egyáltalán nem bánnánk, ha visszatérne a horrorfilmek világába, hiszen jól láthatóan vannak még remek ötletei.

<