Sherlock Holmes is felbukkanhat a Lupin sorozat folytatásában

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a francia Netflix-divízió Lupin címet viselő sorozat, amelynek folytatása valamikor nyáron érkezik majd.

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a francia Netflix-divízió Lupin címet viselő sorozata, amelynek folytatása valamikor nyáron érkezik majd.

Kapcsolódó:

Lupin sorozatkritika

A Lupin sorozat alkotója, George Kay most azon fáradozik, hogy Sherlock Holmes is felbukkanhasson a sorozatban, ami nem is lenne annyira ördögtől való. Az eredeti, Maurice Leblanc által írt történetekben is összecsap a két zseni, igaz mivel Sir Arthur Conan Doyle annyira nem volt elragadtatva, hogy a francia felhasználta Sherlock Holmes karakterét a saját regényeihez, idővel Leblanc regényében Herlock Sholmes néven bukkant fel a szereplő.

Hogy a Netflix sorozatában sikerül-e összehozni a nagy találkozást az még a jövő kérdése, mindenesetre izgatottan várjuk, hogy ha így lesz, akkor Benedict Cumberbatch kapja-e majd a szerepet…

Sherlock

A fenti hírnek egyébként van még egy oltári nagy pozitívuma, úgy tűnik, hogy nem a nyáron érkező második etap zárja majd le Lupin történetét, mivel a sorozat alkotója a jelek szerint hosszú távra tervez és a Netflixnek sincs oka arra, hogy ne legyen vevő a folytatásra.

Hirdetés

Kapcsolódó

Most népszerű