Filmek, sorozatok, kultúra

Simán lehet 3. évada a Scream Queensnek

Az egymillió körüli nézettségnek köszönhetően már az is csoda, hogy egyáltalán végig képernyőn maradt a sorozat 2. évada, de úgy tűnik, hogy a FOX-nál egészen más elveket vallanak, ha egy sorozat elkaszálásáról van szó, mint mondjuk az ABC.

Persze a FOX-nak is fontos a nézettség, de jelenleg sokkal fontosabb, hogy brandé, márkává tegyenek egyes sorozatokat. A FOX elnöke a TCA turnén elmondta, hogy a Scream Queens az alacsony nézőszám ellenére nagyon jó eredményeket ért el abban az egyébként nagyon nehezen megfogható közönségben, akiknek tervezték, azt is látják, hogy kezd kialakulni a kultusza a sorozatnak, nem mellesleg nagyon jól teljesít a multiplatformokon, úgyhogy egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy folytatódjon a sorozat.

Való igaz, a sorozat 2. évada sokkal jobban sikerült, mint az első, sokak pedig már előre látják, hogy a 3. évadban az a Grace fogja terrorizálni a Channeleket, aki a 2. évadban fel sem tűnt. Merthogy ugye ez volt a 2. évad utolsó pillanata:

scream-queens-finale-featured

A FOX elnöke, David Madden egyébként azt is elmondta, hogy nem csak a Scream Queensről, de a “Pitch” és a “The Exorcist”, vagyis az ördögűző sorozatról sem született még döntés.

<