Hír és közéleti magazin

SLEEPING BEAUTIES- Sorozat készül Stephen King hátborzongató regényéből

A jövőben amely nagyon is valóságosnak és testközelinek hat, valami megmagyarázhatatlan történik a nőkkel. Egyik pillanatról a másikra „aludni” térnek. Mint a pillangók bebábozódnak, és álmukat semmi sem zavarhatja meg. Az Aurora vírus egy olyan járvány, ami úgy telepszik a világra mint valami mesebeli átok. A nőket rost állagú szálak hálózzák be bizarr gubót alkotva. Ha a gubó megsérül, a nők erőszakossá és vaddá válnak, férjeiket, fiaikat gyilkolják. Az egyik nő, egy bizonyos Eve Black azonban immúnis erre az egyben áldásnak és átoknak is tekinthető betegségre. Vajon Eve egy orvos anomália amit tanulmányozni kell? Vagy pedig egy démon akit el kell pusztítani? Úgy tűnik, hogy a háttérből valamilyen módon ő mozgatja a szálakat.

A férfiak kiszolgáltatva eredendő ösztöneiknek, két szemben álló frakcióra oszlanak. Vannak, akik meg akarják ölni a lányt, és vannak olyanok is akik a megmentésére sietnének. Megint mások kihasználják az egyre növekvő káoszt, hogy kegyetlen bosszút álljanak újonnan szerzett ellenségeiken. Minden a végletekig erőszakossá válik a férfiak uralta világban.

A Sleeping Beauties egy vadul provokatív, lenyűgözően drámai apa-fia kollaboráció, ami nagyon is releváns üzenetet hordoz.

A könyv megfilmesítési jogait az Anonymous Content vette meg. Stephen és Owen mindketten közreműködnek a készülő sorozatban. A producer az Oscar-díjas Michael Sugar és Ashley Zalta lesz.

Innen bookstr.com