Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Sokkoló előzetest kapott a Fear The Walking Dead 6. évada

Alsó hangon levisz az életről a Fear The Walking Dead 6. évada, pedig a benne elhangzó monológ épp az ellenkezőjére bátorít.

A The Walking Dead jelentős nézettség-csökkenése is kellett ahhoz, hogy a Fear The Walking Dead majdnem olyan népszerű legyen, mint az anyasorozat, de tény, hogy a Fear The Walking Dead a maga módján még túl is tesz a fősodor történetén.

Így természetes, hogy a Fear The Walking Dead 6. évadát is izgatottan várják a rajongók, ma pedig az is kiderült, hogy mikor kerül képernyőre a régóta várt folytatás.

Kiderült mikor érkezik a Fear The Walking Dead 6. évada!

A Comic Con @ Home rendezvényen a sorozat főszereplői is jelen voltak, és több mint jó volt újra látni a szimpatikus szereplőgárdát, akik évadról évadra megújulnak, hogy a The Walking Dead kistesója miatt aztán tényleg senki ne fanyaloghasson.

Azonban nem csak kibeszélték érzéseiket, hanem egy új videóval is megleptek minket, amely alapján bizton állíthatjuk, a Fear The Walking Dead 6. évada minden korábbinál sötétebb és reménytelenebb lesz, mintha csak az őrültek házában játszódna az egész történet.

Alább a most kiadott egyperces előzetes, tessék csak ízlelgetni, hogy aztán az utolsó képkockáktól teljes sokkba kerülj.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<