Hír és közéleti magazin

Ez a SOLO: EGY STAR WARS TÖRTÉNET hivatalos sztorija

Négy hónap és egy hét múlva érkezik a mozikba a Solo: Egy Star Wars-történet, ehhez képest még egy árva képkockát sem láthattunk a filmből, ami sokak szerint arra utal, hogy valóban konganak a vészharangok a Disneynél.

Négy hónap és egy hét múlva érkezik a mozikba a Solo: Egy Star Wars-történet, ehhez képest még egy árva képkockát sem láthattunk a filmből, ami sokak szerint arra utal, hogy valóban konganak a vészharangok a Disneynél.

Korábban már az a hír járta, hogy a Disney már beletörődött a film sikertelenségébe, de valószínűbb, hogy még jelenleg is azon dolgoznak, hogy mentsék a menthetőt. Bár képkockánk nincs, végre megérkezett a film hivatalos leírása, igaz ezzel sem kerülünk túl közel a filmhez, ugyanis csak a szokásos hangulatba hozó közlemény.

Lépj az Ezeréves Sólyom fedélzetére, és utazz el egy messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars-történetben, amely a galaxis kedvenc svindlerének legújabb kalandját meséli el! Egy sötét és veszélyes alvilágban merész balhékba keveredve Han Solo megismeri későbbi másodpilótáját, Csubakkát, valamint a hírhedt szerencsejátékos Lando Calrissiant. Történetük a Star Wars-saga egyik legellentmondásosabb hősét indítja útjára.