Solti Ádám kísértetjárást tapasztalt az albérletben

-

Lengedező kulcscsomó a zárban, nyikorgó lépések éjszaka és magától működésbe lévő villanykapcsoló – ilyen paranormális élményekben volt része az egykori Barátok köztös Solti Ádámnak, amikor a Széll Kálmán téren lakott egy „kísértetlakásban”.

„A házban pletykáltak a lakás történetéről, amiből kiderült, hogy egy korábbi lakó öngyilkos lett. Nem otthon, hanem a Moszkva, a mostani Széll Kálmán téren. Felgyújtotta magát. Nagyon kevés pénzünk volt, ezért tipikus egyetemista megoldást alkalmaztunk: egy bérlőtárssal megosztoztunk a lakbéren – kezdte a történetet Solti Ádám a Best magazin legújabb számában.

„Két méter magas, hihetetlen izmokkal rendelkező pali volt. Már csak ezért is égett belém az a kép, amikor egyszer hazaértünk a párommal a nyaralásból, és ő erőből kirántotta a szobája ajtaját, majd rémülten nekünk szegezte a kérdést: Úristen, ti csak most érkeztetek meg?”

Persze nem értették a kérdést, de a lakótárs elmagyarázta: egész éjjel hallgatta, hogy valaki járkál a folyosón, kapcsolgatja a villanyt. De nem tulajdonított neki nagy ügyet, azt gondolta, Soltiék azok.

„Később aztán nekem is voltak megmagyarázhatatlan tapasztalataim. Például sétáltam a lakásban, és egyszer csak hallom, mintha valaki betenne egy kulcsot a zárba, a többi meg ott csörgött utána a karikán. Odakaptam a tekintetem az ajtóhoz, és valóban ott himbálózott benne egy kulcscsomó. Állandóan hangokat hallottam, amíg ott éltünk. Volt a lakásban egy undorítóan kinéző bőrkanapé, ami úgy recsegett és ropogott, ha valaki ráült, hogy azt még Kínában is hallották. Na ezt a hangot hallottuk éjszakánként. Összeszorult gyomorral mondogattuk, menj innen, menj innen!” – mesélte és azt is hozzátette tisztán emlékszik mindenre, fényes nappal és éjjel is átélte ezeket a dolgokat.

Kapcsolódó

Nagy Alexandra a műsorvezetéssel próbálkozna a Barátok közt után

Nagy Alexandra, a Barátok közt színésznője vendégeskedett a Reggeli stúdiójában, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy mihez kezd(ene) magával, ha véget ér a Barátok közt.

Családon belüli erőszak a Barátok köztben: hogyan készültek a jelenetre a színészek?

Gyebnár Csekka, a Barátok Közt színésznője, megrázó jeleneteket forgatott színésztársával, Földes Tamással.

Új szereplő kavarja fel az állóvízet a Barátok köztben

A Barátok közt mai részében Lecső Péter is felbukkan, méghozzá a Litauszky Lilla által megformált Dorka édesapja, Gyuri szerepében.

Ma este elbúcsúzik a nézőktől a Barátok közt egyik fontos színésze

A péntek esti Barátok közt részben búcsúzik a nézőktől a Vandát alakító Kardos Eszter.

Most a címlapon

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A Hírstart ajánlata