Filmek, sorozatok, kultúra

Song to Song – Premierdátum, fotó és szinopszis Terrence Malick új filmjéhez

Terrence Malick a filmtörténelem egyik legtitokzatosabb nagy rendezője. Nyilvános rendezvényeken nem vesz részt, televíziós műsorokban se nagyon szerepel, de még fotót is csak elvétve találunk róla.

Viszont nem a nyilvánosság teszi az elismert tehetséget, hanem az asztalra letett munkák minősége. Márpedig eme fronton sosem voltak problémák a rendezővel, sőt mi több, ő az egyik olyan név, akinek elég egyet füttyentenie, küszöbén máris egymást taposva könyörögnek szerepért a világsztárok.

Korábban Weightless munkacímen futó produkciója, az idén érkező Song to Song végre premierdátumot kapott. A tengerentúli közönség március 17-től ülhet be az alkotásra.

A történet a texasi zenei színtéren játszódik, a szinopszis szerint modern love story-t érvényesítve. A cselekmény kettő, viszontagságos állapotban sínylődő párkapcsolat szereplőire fog funkcionálni.

A színészgárda olyan nagy neveket vonultat fel, mint Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender és Natalie Portman, de a mellékszerepekben feltűnő Boyd Holbrook, Haley Bennett, Cate Blanchett, Benicio del Toro, Christian Bale, Callie Hernandez, Holly Hunter, Benicio del Toro és Clifton Collins Jr. neveivel is el lehetne adni egy mozit.

Egy fotó is érkezett a műből.

DSC_2102.NEF
DSC_2102.NEF
Forrás Movie Tank
<