Sorozat készül Pamela Anderson szexvideójának történetéről

Első, de talán még második hallásra is furcsa végeredményre jutottak a Hulu új sorozatának kasztingosai, amikor Lily Jamesre osztották Pamela Anderson szerepét.

Na ez persze nem kritika szeretne lenni, egészen biztosak vagyunk benne, hogy Lily zseniális színésznő, de a brit akcentusával, bájos, elegáns megjelenésével eddig olyan filmekben bizonyított, mint az élőszereplős Hamupipőke vagy a Downton Abbey, de énekelt a Mamma Mia! második részében és láttuk összetörni a szívét a Yesterdayben.

Lily James Pamela Anderson

Ráadásul a Pam & Tommy című sorozat másik főszereplője esetében sem olyan magától értetődő a választás, hisz Tommy Leet, Sebastian Stan formálja majd meg. Igen, a Marvel-filmek Bucky Barnesa.

A Hulu sorozatában Hollywood egyik legikonikusabb párjának történetét mesélik majd el, akik évekig uralták a magazinok címlapjait, és bepillantást nyerhetünk Pamela és Tommy házivideója kiszivárgását követő időszakba is.

A hivatalos sztori szerint egy Rand Gauthier nevű villanyszerelő úgy állt bosszút az őt kirúgó Tommy Leen, hogy betört a páros otthonába és kirámolt egy széfet – benne az ominózus felvételekkel, amit azonnal el is kezdett árulni. Végül Tommy Lee és Pamela Anderson úgy döntött, hogy ha már így alakult, akkor ők is pénzért értékesítik a felvételt.