kedd, január 26, 2021

Sorozat lehet a Végjátékból

-

Csúnyán megbukott az Ender’s Game, vagyis a Végjáték a mozikban, ami alaposan keresztezte a Lionsgate terveit, hiszen nem titkolt módon egy egész franchiseban gondolkodtak a projektet illetően.

enders game poszter

A mozis bukás után azonban alaposan át kellett gondolni a terveket és úgy néz ki a stúdiónál arra jutottak, hogy a tévébe adaptálják a folytatást – igaz ez még csak egyelőre terv és nem tekinthető hivatalos döntésnek.

A Harrison Ford, Abigail Breslin, Asa Butterfield, Ben Kingsley, Hailee Steinfeld és Viola Davis főszereplésével, Gavin Hood rendezésében készült scifiben a Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb a szándékuk, minthogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében.

A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki. A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek.

Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját eszközeivel akarja megmentheti családját és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben. De vajon ez elég lesz a végső összecsapásra?

Kapcsolódó bejegyzések

Már forgatják Roland Emmerich új világvége sci-fijét

Roland Emmerich már elkezdte a Moonfall című sci-fije forgatását Montrealban. A szereposztáshoz a deadline.com értesülése szerint Donald Sutherland és Charlie Plummer is csatlakozott.

Előzetest kapott Az Amityville-i aratás

Az idei év sem telhet el egy újabb Amityville-horror nélkül.

Hivatalos: Cate Blanchett lesz Lilith

Korábban írtunk róla, hogy a Lionsgate stúdió Cate Blanchett főszereplésével képzeli el a Borderlands-filmet és ez most hivatalossá vált.

Moonfall – A Hold pusztíthatja el a Föld lakosságát Roland Emmerich új filmjében

A katasztrófafilmekben utazó Roland Emmerich a Lionsgate stúdiónak készíti el új filmjét.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata