Kezdőlap Sorozatkibeszélők

Rovat: Sorozatkibeszélők

Betekintő: The Walking Dead 10×17

A The Walking Dead 10. évada folytatódott és ahogy azt az AMC ígérte, a folytatás szorosan kapcsolódik az eddigi eseményekhez, mégis egy önállóbb, érzelmesebb...

Superman és Lois – sorozatkritika

Hollywood az elmúlt négy évtizedben újra meg újra megpróbálja feltalálni Supermant, több-kevesebb sikerrel. A 4 évadot megélt Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai (Dean...

A Riverdale alkotója sem tudja pontosan milyen évet írnak a sorozatban

A Riverdale eddig eléggé időtlen volt, most azonban két utalást is kaptunk arra, hogy pontosan milyen évet írunk a sorozatban.

Ez bűn – sorozatkritika

1980-as évek. London. Homoszexuális fiatalok. AIDS-válság. Ez bűn. Russell T Davies legújabb sorozata ezúttal is bivalyerős mondanivalóval érkezett.

6 égető kérdés, amire választ várunk A Bridgerton család 2. évadától

Kétségtelen, hogy szinte mindenki izgatott A Bridgerton család 2. évada miatt és sok-sok olyan kérdés van, amelyre választ szeretne kapni.

Resident Alien – sorozatajánló

Megérkezett az Alan Tudyk főszereplésével készült Resident Alien, amelyben egy alakváltó űrlény kisvárosi kalandjait követhetjük figyelemmel.

5 érdekesség, amit nem biztos, hogy észrevettél A Bridgerton családban

Biztosan sokan vannak, akik már többször is újranézték a karácsonyi premier óta a Netflix A Bridgerton család című sikersorozatát.

Kibeszélő: Snowpiercer 2. évad 2. rész

A Snowpiercer 2. évada ott folytatta, ahol az első évad abbahagyta.

Kibeszélő: Riverdale 5. évad 1. rész

Párkapcsolati tanácsokért továbbra sem a Riverdalet ajánlott nézni.