Hír és közéleti magazin

Sorozatos és filmes hírek nélkül nincs vasárnap


Mi köze Denzel Washingtonnak a Grace klinika sorozathoz? Arya Starkból hogy lett viking? Mi a jó a Zöld Íjászban? Miért jön Charlize Theron Budapestre? A mai hírblokkból mindenre választ kaptok.

charlize-theron-5-1542x1034

Szomorú vasárnap

A The CW kaszálta a Beauty and The Beast című sorozatát, vagyis biztosan nem lesz 5. évad.

A SyFy a Dominion – Bukott angyalok sorozatnak nem ad újabb esélyt – két évad után véget ér a sorozat.

Szintén a SyFy fejesei döntöttek arról, hogy a Defiance – Az ellenállás városa sorozatot sem újítják meg, a sorozat 3 évad után ér véget.

Az is eldőlt, hogy a Rookie Blue – Kékpróba sorozat sem éri meg a 7 évadot. A kanadai Global sorozata itthon a Universal Channelen látható.

A The Glass Catle után a The Rosie Project című filmből is kihátrált Jennifer Lawrence. A hírek szerint arról van szó, hogy a színésznő ezzel is kimutatja nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a férfi színészek sokkal többet tesznek zsebre ugyanazért a munkáért, mint ő.

Jennifer Lawrence 2015 júliusában

Feltámadás

Az Álljon meg a nászmenet! (My Best Friend’s Wedding) című romantikus vígjáték tévés folytatást kap. A Julia Roberts főszereplésével készült film alapján az ABC készítene sorozatot.

A Paramount mégsem készít mozis folytatást a Jeremy Renner és Gemma Arterton főszereplésével készült Boszorkányvadászokból (Hansel and Gretel: Witch Hunters), helyette sorozatot készítenének a sztoriból – természetesen a Paramount Channelre.

Denzel Washington hamarosan Grace klinika epizódot rendez!

James Cameron jó ideje tervezi filmre vinni a Battle Angel: Alita című mangát, de úgy tűnik Robert Rodriguez kezében lesz valami a projektből.

Képben mondom el

Maisie Williams, mint vikinglány a Doctor Who-ban:

Doctor Who, Season 9, Episode 5

Az első fotó a közös Bones-Sleepy Hollow epizódból:

Bones Sleepy Hollow Crossover Photo Abbie Booth

A férfiaknak legalább három, a nőknek egy érvem van az egyébként lassan nézhetetlen Arrow sorozat mellett.

Arrow season 4 cast

Szerepjáték

Charlize Theron és James McAvoy lesznek a The Coldest City kém-thriller főszereplői. Még jobb, hogy az egyik forgatási helyszín Budapest lesz.

 

Nicholas Hoult, Luke Evans és Henry Cavill is aláírt a Sand Castle című háborús drámára.

Horror

Guillermo del Toro remakelné Stephen King Kedvencek temetője (Pet Sematary) című regényének filmadaptációját.

Gary Dauberman forgatókönyvíró kezei alatt már készül az Annabelle című horror folytatása. Bár a film szar volt, a remek marketingnek köszönhetően 250 millió dollárt szedett össze a mozikban, pedig mindössze 6,5 millióból készült.

ANNABELLE

Kijött a netre Eli Roth Green infernoja. Végre!

Marvel

Thor: Ragnarok rendezői székére a Marvel stúdió Taika Waititi-vel folytat tárgyalásokat, a finn rendező a Hétköznapi vámpírokkal jeleskedett eddig.

Az is eldőlt, hogy Hulk is biztosan szerepel a 3. Thor-filmben.

Úgy tűnik, hogy a Marvel visszaszerezte a Fantasztikus Négyes jogait. Cserébe két X-men sorozat gyártásának lehetőségét adta a FOX-nak.

A Titkos háború után így állnak most a Bosszúállók. Női Thor, színesbőrű Kapitány és hasonlók. Vajon a moziuniverzumot elvezetik eddig?

"Avengers"

Popkultúra

25 illetve 30 dollárért lehet hozzájutni ezekhez a Star Wars-os zuhanyrózsákhoz. KELL!

star-wars-showerheads-155567

Ennél is jobb a brit Open Bionics kezdeményezése, amely szuperhősös művégtagok gyártásába kezdett gyerekeknek. A cég vezetője, Joel Gibbard szerint ezek után ?nem azt fogják kérdezni ezentúl a gyerekektől, hogy hogyan vesztették el a kezüket, hanem azt, hogy honnan szerezték azt a menő robotkezet, milyen érzés viselni őket, és hogy működik?? A kezeket egyébként elég kedvező, átszámítva 130 ezer forint körüli áron lehet majd megvásárolni, igaz a Disney is támogatja a projektet, többek közt jogdíjat sem kérnek.

ximage.png.pagespeed.ic_.rLo4BneFeM

A hírek szerint a Facebook hamarosan kibővíti a like-funkciót és különböző (öröm, bánat stb…) szmájli gombokat is épít bele, hogy egy-egy hír kapcsán választékosabban kifejezhessük az érzelmeinket.

Az Instagramra pedig hamarosan megérkezhet az R-Rated verzió, ugyanis a szolgáltató szeretné, ha külön lennének választva a meztelen, esetleg morbid fotók.