Sorozatos híreső csütörtök délben


A legfrissebb és a legfontosabb sorozatos hírek a héten.

Premierek:

November 3-án érkezik az Atyám, Zorn! (Son of Zorn) a Vajna-holdudvar új csatornáján a Humor+ – on. Két nappal később pedig érkezik a Tesóm nyakán (What I Like About You) szintén ide.

November 5-től minden szombaton és vasárnap 14.00-tól látható az AMC Magyarországon a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül 3. évada.

halt-and-catch-fire

November 6-án felkerül az HBO Go-ra az Aranyélet 2. évadának első két epizódja. Tavaly, ha jól rémlik négy rész került fel a premierkor. De a lényeg, hogy ennek köszönhetően a Go-n mindig egy héttel hamarabb lesznek láthatóak az új részek.

November 13-án lesz a Mars – Utunk a vörös bolygóra premierje a NatGeon.

November 17-én jön a Válótársak 2. évada.

November 18-án vagyis PÉNTEKEN jön a Gyertek át szombat este 3. évada az RTL Klubra.

Az FX Legion sorozata (előzetes ide kattintva) februárban kezd majd.

 

legion trailer.0 Légió – Tévétörténeti lesz az X-Men sorozat | Filmsor Korábban már láthattuk az előzetesét az FX csatornán helyet kapó Legion sorozatnak, amely az első X-Men sztori lesz a tévében (merthogy legalább egy sorozat még

 

A The Walking Dead 8. évada sem az AMC-re érkezik idehaza, hanem marad a FOX-on.

Berendelés

Lesz American Crime Story 3. évad is.

Az Amazon pedig már a 3. évad premierje előtt bekérte a Robert Bosch – A nyomozó 4. évadát.

Kasza

A CBS elkaszálta az American Gothicot és a Braindeadet.

Illetve érdekes hír, hogy a Universal Channel UK elkaszálta a Hogyan ússzunk meg gyilkosságot 3. évadát, mert a saját tartalmaira szeretne koncentrálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ABC nem újítja meg a sorozatot a 4. évadra, de mindenképpen jelzésértékű visszajelzés lehet a csatorna számára.

Az HBO passzolta a Darren Aronofsky-féle MaddAddam-adaptációt, de Aronofsky továbbra is meg akarja csinálni a sorozatot. Netflix?

 

A MaddAddam lehet az HBO új sikersorozata | Filmsor A Margaret Atwood kanadai írónő könyvtrilógiáján alapuló posztapokaliptikus sorozatot Darren Aronofsky fogja elkészíteni az HBO-nak. A MaddAddam főhőse

 

Szereposztósdi

Megerősítették, hogy Cat Grant és Superman karaktere is felbukkan még a Supergirl 2. évadában.

Rose Leslie (a Trónok harca Ygritte-je) lesz A férjem védelmében spin-off egyik főszereplője.

Alyssa Milano pedig beszáll a We Hot American Summer folytatásába.

Leonard Snart és Malcolm Merlyn is visszatér/feltűnik majd A holnap legendái 2. évadában, de erre a 8. részig várnunk kell. Várhatóan ez lesz AZ a rész.

the-cw-legends-of-tomorrow-arrow-the-flash-supergirl

Coming Soon…

Sorozat lesz Alistair Maclean San Andreas (Rejtély a tengeren) című regényéből. (Tartalom ide kattintva)

Az USA Network Eyewitness (szf: Szemtanú) című sorozata antológiasorozatnak van tervezve, vagyis minden új évadban új bűnügyet mutatnak majd be (siker esetén). Itt van egyébként a sorozat első 12 perce, érdemes ránézni.

Az MTV a Világok harca sorozat mellett egy másik sorozat fejlesztését is elkezdte. A Socio című sorozat egy technológiai zseniről szólna, aki összeáll egy nem túl erkölcsös nyomozóval, hogy elkapjanak egy sorozatgyilkost.

 

Vilu00e1gok hacrca sorozat MTV Sorozat lesz a Világok harcából | Filmsor H.G. Wells 1897-es War of the Worlds című regényéből készült már pánikot kiváltó rádiójáték, képregény, sőt 2005-ben Steven Spielberg is nagyvászonra adaptálta,

 

Ránézünk

Ha az ázsiai nőkre gondolok nekem elsőre a mikiegér-hangra emlékeztető cincogás jut eszembe. Na Natalie Ong, az ausztrál X-faktor egyik résztvevője ezt most alaposan megváltoztatta. Érdemes lesz ránézni a műsorra, ott még tényleg vannak hangok.

Ez pedig a The Affair sorozat 3. évados fotózásán készült.

de ez is sokat elárul a folytatásról.

Szólj hozzá