Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Sötétség 3. évad – Az utolsó ciklus

Június 27-re tűzte műsorára a Netflix streaming szolgáltató nagy sikerű sorozatának a Darknak (Sötétség) harmadik, egyben utolsó évadának első epizódját.

A német-amerikai sci-fi, thriller az egyik legnépszerűbb sorozat a Netflix kínálatában. A rajongók nagy örömére pedig már elérhető az évad előzetese.

A Netflix első német nyelvű saját gyártású sorozata 2017. december 1-jén debütált, és már tavaly lehetett tudni, hogy a harmadik lesz az befejező évad, ami a rendezők szerint igazán őrületes lesz.

Akik nem ismerik a Sötétséget azoknak arra érdemes felkészülni, hogy egy bonyolult és lebilincselő sztoriról van szó. A négy család több generáción átívelő története bővelkedik az elképesztő fordulatokban, és eközben rengeteg rejtélyre derül fény.

Az előzetest már nagy várakozás övezte. A főbb karakterek a sors és a szabad akarat kérdéskörét feszegetik.

Ez lesz az utolsó ciklus

– hangzik el a másfél perces előzetesben, amiben a rendezők a sorozat befejezésre is utalnak, meg arra, hogy az életünk ciklusokból áll össze.

Jantje Friese és Baran bo Odar következő projektje egy szintén hátborzongató thriller lesz.

Az 1899 címen futó sorozat egy Londonból New Yorkba tartó európai bevándorlókkal teli gőzhajó történetét meséli el, akik a nyílt tengeren összefutnak egy másik migránshajóval, és kezdetét veszi a rémálom, ugyanis amit a fedélzeten találnak, borzalmas rémálommá változtatja az ígért föld felé vezető utat.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Hirado.hu
Ez is érdekelhet:
<