Space Jam 2: Lola nyuszi nem lesz szexi, de legalább amazon lesz

Az 1996-ban bemutatott Space Jam – Zűr az űrben többnyire olyan karakterekből állt, akiket már jól ismertünk a Bolondos dallamoknak köszönhetően – kivétel ez alól Lola nyuszi, akit a film vezetett be és aki azóta is rendszeresen jelen volt a Bolondos dallamok-kánonban.

Természetesen Lola visszatér a Space Jam 2-ben, vagyis a Space Jam: A New Legacy című filmben is, de a folytatásban meglepően szokatlan helyen bukkan majd fel, ugyanis a Wonder Womanből ismert Amazon-szigeten, Themyscirán él.

Malcolm D. Lee rendező árulta el az EW-nek, hogy a soron következő film azzal kezdődik, hogy Lola nyuszi Themyscirán él, ami ugye a DC Comics fikciós szigetországa, ahol Wonder Woman, más néven Diana Prince felnőtt. Ahogy Lee megfogalmazta:

Találkozni akart az amazonokkal, és megpróbált zöldebb legelőket találni magának. Ahogy a filmben mondja, nem csak egy dallam létezik benne.

Abban az esetben, ha kíváncsi vagy arra, hogy lehetséges, hogy Lola Bunny együtt töltheti az idejét a DC amazonjaival, akkor olvass tovább, ha inkább jól meglepődnél a filmben, akkor most fordulj vissza.

Az NBA szupersztárját, LeBron Jameset és fiát beszívja a virtuális környezetbe a Don Cheadle által alakított Al-G Rhythm, egy gonosz számítógépes algoritmus, és az egyetlen módja annak, hogy kijussanak ugyanaz, mint amit Michael Jordan tett 25 évvel ezelőtt: egy kosármeccs a Bolondos dallamok szereplőinek oldalán. Lola kezdetben nem hajlandó újra csatlakozni a csapathoz amikor Tapsi Hapsi megkeresi, de végül természetesen ő sem marad ki a buliból.

Azt csak halkan tesszük hozzá, hogy a Warnernek több mint 3000 franchise van a kezében, szóval nem a Wonder Womanből ismert helyszín lesz az egyetlen filmbe rejtett húsvéti tojás: lesz itt Mad Max, Mátrix, Casablanca, Batman és még ki tudja mi.

Lola nyuszival kapcsolatban egyébként volt egy kisebb hiszti a Twitteren, mert sokak szerint nem olyan szexi mint az eredeti filmben, a rendező erre reagálva azt mondta, hogy ez teljesen szándékos, mert azt akarta, hogy

Lola nyuszi egy erős női karakter legyen, ne pedig egy szexista sztereotípia.

Hello, 2021, ez aztán az “Űrlekvár”.

Lola nyuszi

A tervek szerint a Space Jam 2. július 16-án kerül mozikba és az HBO Max felületére.