A húsvéti nyuszi meghozta a Space Jam: Új örökség előzetesét

Befutott a Space Jam második részének hosszú előzetese. A Space Jam – Új örökség néven futó második részben LeBron James szerepel majd Michael Jordan helyén, de a téma nem sokban különbözik majd az első epizódtól.

Space Jam uj orokseg elozetes

A Space Jam folytatásában a Los Angeles Lakers sztárjának össze kell majd fognia Tapsi Hapsival és a Bolondos Dallamok többi szereplőjével, hogy megmentse az elrabolt fiát; az ellenfelek között pedig feltűnik több ismert karakter is, mint például King Kong, Batman, a Mad Max, sőt még a Casablanca is, de a film a Rontó Ralph 2-höz hasonlóan tulajdonképpen a teljes Warner-univerzumot felvonultatja, hogy mást nem mondjunk, Lola nyuszi például Themyscirán, Wonder Woman szigetén edződik.

A Space Jam: Új örökség sztorija szerint az NBA szupersztárját, LeBron Jameset és fiát beszívja a virtuális környezetbe a Don Cheadle által alakított Al-G Rhythm, egy gonosz számítógépes algoritmus, és az egyetlen módja annak, hogy kijussanak ugyanaz, mint amit Michael Jordan tett 25 évvel ezelőtt: egy kosármeccs a Bolondos dallamok szereplőinek oldalán. 

A Bolondos dallamok és a Warner figurái mellett a filmben szerepet kapott még Don Cheadle és Sonequa Martin-Green, s várhatóan több neves sportoló is cameo szerepben tűnik majd fel, úgy mint Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, vagy Kyle Kuzma.

A Space Jam – Új örökség rendezésért Malcolm D. Lee (Téglatesó, Esti iskola, Harlem) felelt, az egyik producer pedig Ryan Coogler (Fekete Párduc, Creed) volt. A filmet hivatalosan július 16-án mutatják majd be a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásban, addig ezzel az előzetessel kell beérni.