Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Így csinált magából viccet Stohl András a Bödörék 4. részében

Az első részt követően sokan, többek közt mi magunk is megmosolyogtuk a TV2 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatát, azonban meg kell, hogy kövessük magunkat, ugyanis a széria epizódról epizódra egyre jobb.

A legutóbbi részben például Stohl András legalább három szerepben is feltűnt (és akkor ki tudja mit nem szúrtunk még ki), Bödör Gáspárként például saját magával, vagyis a színész Stohl Andrással keveredett egy kis konfliktusba – de természetesen Bödör Gazsit nem olyan fából faragták, hogy egy nagyképű színész lehúzza őt.

A sorozat első részéhez képest az is feltűnő változás, hogy a továbbra sem túl bőbeszédű – bár már értjük miért – Bödör Buckót alakító Varga Attila is egyre jobban érzi magát a kamera előtt és kiváló párost alkotnak Stohl Andrással, vagyis izé A Legendával.

De nem lehet elmenni Stefanovics Angéla mellett sem, akinek karaktere, Bödör Borcsa a mostani epizódban kapta a legtöbb játékidőt és a színésznő élt is a lehetőséggel, egyenesen lubickolt a szerepben.

Bödörék a jövő szombaton visszatérnek, addig is ide kattintva visszanézhetitek a legutóbbi epizódot.

A TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata. Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben olyan további nagy nevekkel, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

<