Hír és közéleti magazin

Streetdance All Stars – Csak az első lépés nehéz

Az ALL STARS egy szívmelengető zenés-táncos vígjáték egy csapat fiatalról, akik mindent megtesznek, hogy valóra váltsák álmaikat.

Streetdance_B1_plakat1. Találj magadnak egy nevet!

2. Hordj bő ruhákat!

3. Vágd a szlenget!

4. Légy önmagad!

5. Dolgozz keményen!

6. Sajátítsd el a stílust!

7. Tanuld meg a lépéseket!

Ethan és Jaden komoly tervet eszeltek ki: újra összeboronálják táncos csapatukat egy tehetségkutatóra, amelyen megszedik magukat pénzzel, s így megmentik kedvenc klubjukat a bezárástól. Illetve Ethan emellett még álmai hercegnőjét is le akarja nyűgözni? A gond mindössze annyi, hogy Ethan nem tud táncolni, Jadent szülei tiltották el tőle, a többiek pedig egy teljesen kezelhetetlen társaság. Ennek ellenére megpróbálják a lehetetlent, először is meggyőzni Ginát, a klub tulajdonosát, hogy adjon egy esélyt tervüknek.

Az ALL STARS egy szívmelengető zenés-táncos vígjáték egy csapat fiatalról, akik mindent megtesznek, hogy valóra váltsák álmaikat. Ben Gregor filmjében olyan sztárok is feltűnnek, mint Ashley Walters, Hugh Dennis, Kevin Bishop, Simon Farnaby, Mark Heap, Kimberley Walsh vagy John Barrowman, de főbb szerepet kapott Theo Stevenson, Akai Osei-Mansfield, Ashley Jensen. Mindez 3D-ben!