Sorozatos hírek Subject to Change: J.J. Abrams misztikus thrillert fejleszt az HBO Max-ra

Subject to Change: J.J. Abrams misztikus thrillert fejleszt az HBO Max-ra

Izgalmas alapsztorival érkezik a Bad Robot és az HBO Max új thrillere.

Subject To Change címen új sorozatot fejleszt J.J. Abrams és Bad Robot nevű produkciós cége az HBO Max felületére.

Abrams hosszútávú megállapodást kötött a WarnerMediaval, amelynek értelmében saját produkciós cégével gyárt tartalmat a stúdió felületeire. Abrams a Castle Rock című Hulu-sorozatot követően több sorozat fejlesztésébe fogott, de ezeket már nem a Hulu-ra, hanem az HBO Max-ra készíti.

A Bad Robot már korábban is aktívan együttműködött az HBO-val, a Westworld mellett a Lovecraft Country sorozat gyártásából is kivette a részét, korábban pedig a Demimonde sci-fi sorozat mellett a Justice League Dark, a Duster és a Ragyogás spin-offja, az Overlook is zöld utat kapott a stúdiótól.

Valamivel később bejelentették Adam Silvera magyarul Inkább boldog című regényének adaptációját is, a They Both Die at the End című sci-fi sorozatot, nemrég pedig az a szóbeszéd kelt szárnyra, hogy Abrams a Justice League Dark sorozat mellé egy spin-offon is elkezdett dolgozni, amely John Constantine karakterére építene.

És akkor jön még egy sorozat, amelyet Jennifer Yale-lel, a Dexter, A Da Vinci démonai és az Underground sorozatok írónőjével közösen készít majd. A Subject To Change főhőse egy kétségbeesett főiskolai hallgató aki jelentkezik egy klinikai tesztre, amely egy vad, elmét és valóságot is elferdítő kalandba csap át.

Jennifer Yale szerint a Subject to change egy fordulatos, elgondolkodtató thriller, ahol szinte minden lehetséges és mégis minden megtervezett.

Kicsit reménykedünk benne, hogy az új sorozat megvillant majd valamit a Lost vagy éppen A rejtély stílusából…