vasárnap, január 24, 2021

Suicide squad – A zöld íjász most Diggle múltjára fókuszál

-

Mostanában eléggé felgyorsultak az események Oliver Queen körül, ráadásul egyre több fontos mellék és visszatérő szereplő van a sorozatban, aki elveszi a játékidőt a régi arcoktól. Ennek leginkább David Ramsey karaktere John Diggle itta meg a levét, aki az utóbbi epizódokban szinte csak egy-két óvatosságra intő mondat erejéig volt jelen A zöld íjászban, de az alkotók most saját epizóddal kárpótolják a színészt és a karaktert kedvelő nézőket.

suicide squad arrow

Diggle ugyanis a Suicide Squad című, márciusi epizódban (a 2. évad 16. részében) tulajdonképpen saját epizódot kap, amelyben sokat tudunk meg a múltjáról (főleg Afganisztánról), ráadásul újra szembe kerül Deadshottal, akire tulajdonképpen a sorozat kezdete óta vadászik.

A Suicide Squad, magyarul Öngyilkos osztag címre hallgató epizódban Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson) egy küldetéssel bízza meg Diggle-t és eddig halottnak hitt felelségét Lylát (Audrey Marie Anderson), s a küldetésnek természetesen köze lesz Deadhothoz (Michael Rowe) is, de felbukkan az epizódban két további DC-karakter Shrapnel (Sean Maher) és Bronze Tiger (Michael Jai White) is.

Kapcsolódó

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Előzetest kapott a Batwoman sorozat 2. évada

Új főszereplővel érkezik az amerikai The CW televíziós csatorna itthon is népszerű sorozata.

Antológiasorozat készül Jane Austen regényei alapján

Jane Austen alkotásain alapuló antológiasorozatot készít a The CW amerikai tévétársaság.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata