SUPERMAN AND LOIS – Ezt tudni eddig az új sorozatról

-

A pilot nélkül, egyből megrendelt sorozat az Arrowverse, vagyis A zöld íjász-szal indult univerzum részét képezi majd.

A címszereplőket Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch fogja játszani, akik a Supergirl és a többi Arrowverse-hez kapcsolódó sorozatban láthattunk már Supermanként és Lois Lane-ként. A sorozatban Jordan Elsass és Alex Garfin alakítja majd az ikonikus szerelmespár gyermekeit.

Az ezidáig leginkább csak crossover epizódokban feltűnő páros kalandjait természetesen a szépen lassan a magát tévés pápává kinövő Greg Berlanti producerálja majd – az ő nevéhez fűződik az univerzum összes sorozata, sőt jelenleg majd 20 szérián dolgozik egyszerre, még mellette Todd Helbing viszi majd hátán a szériát.

A sorozat Clark Kent és Lois Lane életét fogja feltárni, akik nemcsak, hogy időnként megmentik a világot a munkájuk mellett, de még tizenéves ikergyermekeikre is figyelniük kell. S, ha ez nem lenne elég, miközben a fiúk nem ismerik apjuk szuperhős kettős életét a sorozat elején, szépen lassan felfedezik saját képességeiket. A sorozat antagonistájának kilétét egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy a főgonosznak köze lesz a DC egyik ikonikus karakterének Martha Kentnek a halálához.

Az új sorozat 2020 októberében érkezik majd a The CW csatornára.

Kapcsolódó

10 dolog, amit nem biztos, hogy kiszúrtál A vezércsel sorozatban

A Netflix A vezércsel című sorozatáról már nagyjából mindenki leírt mindent, amit le lehetett, azonban még mindig vannak olyan részletek, amit nem lehet elsőre kiszúrni, vagy alapvetően fel sem tűnne.

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Napéjegyenlőség sorozatkritika

Befutott a dán Equinox című, magyarul Napéjegyenlőség címre keresztelt misztikus sorozat amely egyszerre hozza a skandináv krimik nyomasztó hangulatát, miközben a kelta okkult- és mondavilág útvesztőiben is kitérőt tesz.

A rivaldafény ára sorozatkritika

A rivaldafény ára címen érkezett meg a Tiny Pretty Things címet viselő, fiatal korosztályt megcélzó sorozat a Netflixre, amelyben miután egy támadás leveri a lábáról az előkelő balettiskola sztárdiákját, az őt helyettesítő táncos a hazugságok, árulások és a vérre menő versengés világába csöppen.

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet