Már biztos, hogy jön a Superman és Lois sorozat 2. évada

A The CW nem húzta sokáig az Arrowverzumba érkező Superman és Lois sorozat 2. évadra való berendelését.

A CW a múlt heti erős multiplatform sorozatpremier után a második évadra is megújította a szuperhős drámát, ami tulajdonképpen a leggyorsabb berendelés hosszú évek óta a csatornánál. Még 2014-ben a The Flash sorozat volt az, amelyet a premier után két héttel azonnal megújított a csatorna, de a Superman és Lois ezt is lefelezte.

“A Superman és Lois fenomenális, többplatformos debütálása, amely mind lineáris, mind pedig streaming felületen nagyszerű eredményt hozott számunkra, tanúskodik azoknak a tehetséges embereknek a kreativitásáról, kemény munkájáról és elhivatottságáról, akik fáradhatatlanul dolgoztak ezen a sorozaton, főleg a mostani, kihívásokkal teli környezetben.” – írja a The CW közleményében.

A DC-karaktereken alapuló drámasorozat 90 perces sorozatpremierje a Nielsen szerint 2019 január 29. óta, vagyis több több mint két éve nem látott nézettséget hozott a The CW-nek. Ezenkívül a debütálás a The CW történetében a legnagyobb egynapos streaming közönséget jelentette egy új sorozat számára, a hírek szerint több mint egymillióan streamelték a premiert.

A Superman és Lois sorozattal mi is nagyon elégedettek voltunk, erről ide kattintva olvashatsz.