Előzetes Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Számtalan Superman értelmezés készült az elmúlt években kisképernyőre és nagyvászonra egyaránt, de az amerikai The CW csatorna most ismét egy újabbal próbálkozik.

A Superman & Lois sorozat főszerepében Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch, mint Superman és Lois Lane, a Daily Planet újságírója lesz látható. A sorozat az Arrowverse részét képezi majd.

Megalomániás gonoszok, a Metropolisban pusztító szörnyek, idegen betolakodók, akik az emberi civilizáció igába hajtására törekedtek… Eddig ez volt Clark Kent, vagyis Superman (és Lois Lane) élete, azonban most minden megváltozik.

Clark Kent és Lois Lane túléli a napot

Azt követően, hogy Clarkot egy leépítés során kirúgják a Daily Planettől Superman & Lois  Metropolist maga mögött hagyva Smallville-be költözik, vagyis Clark Kent és Lois Lane immáron két tinit nevelő vidéki szülő. Supermannek a világ megmentése helyett (mellett) dolgozó szülőként is helyt kell állnia, sőt még azon is izgulhat, hogy vajon gyerekei örököltek-e bármit is apjuk kriptoni nagyhatalmából.

Ezzel mindketten szembesülnek az eddigi legnagyobb kihívásukkal: kezelni a gyerekneveléssel járó stresszt, a nyomást és a bonyolultságot, amely a mai társadalomban dolgozó szülőként nehezedik az emberre.

Superman és Lois
Superman és Lois

Visszatérve Smallville-be Clark a családi vállalkozást vinné tovább, de persze “otthon” nem csak ez várja a múltból, hanem felbukkan Lana Lang (Emmanuelle Chirqui) is, aki történetesen Clark első szerelme és aki mostanság a helyi tűzoltóparancsnok felesége.

Nem csak a felnőttek fedezik fel újra a régi barátságokat Smallville-ben, mivel a Kent-fiúk, Jonathan (Jordan Elsass) és Jordan (Alexander Garfin) megismerkednek Lana és Kyle Cushing (Erik Valdez) tűzoltóparancsnok lázadó lányával, Sarahval (Inde Navarrette), ami szintén megbonyolítja majd a dolgokat.

Superman megmenti a napot

Természetesen egy szuperhős életében soha nincs unalmas pillanat, főleg Lois apja, Samuel Lane (Dylan Walsh) tábornok miatt, aki folyamatosan Supermant keresi, ha le kell győzni egy gazembert vagy meg kell menteni a napot.

Miközben Superman és Lois visszatérése az idilli Smallville-be vicces szituációkhoz is vezet, amikor egy titokzatos idegen (Wolé Parks) belép az életükbe minden a feje tetejére áll.

A Superman & Lois sorozat február 23-án debütál az Egyesült Államokban, Magyarországon jó eséllyel az HBO Go-n (vagy később az HBO Maxon lesz látható).

Érdekes mellékszál, hogy A zöld íjász “társa”, David Ramsey visszatér John Diggle-ként, sőt még egy epizódot is ő rendez.