Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Supersong – Sztárt keres a Sony

A Sony ma lerántotta a leplet a ?SuperSong? névre hallgató, világszintű* zenei versenyéről, amelynek a szupersztár Ricky Martin is részese lesz.

A Sony  ma lerántotta a leplet a ?SuperSong? névre hallgató, világszintű* zenei versenyéről, amelynek a szupersztár Ricky Martin is részese lesz. A popcsillag lesz ugyanis egyike azon zsűritagoknak, akik kiválasztják azt a nyertes dalt, amely az ő tolmácsolásában kap helyet majd a 2014-es FIFA Világbajnokság Hivatalos Albumán. Mint hivatalos FIFA Partner a ?Digital Life? kategóriában, a Sony és egyéb vállalatok a Sony Group részeként, köztük a Sony Music Entertainment, a Sony Pictures Television, és a Sony Mobile Communications közösen, ?One Sony?-ként működnek majd együtt, hogy megadják a zenerajongóknak életük lehetőségét.

SuperSong

2013. december 2-ai kezdettel a Sony és Ricky Martin feltörekvő zenészeket, valamint zene- és futballrajongókat invitál majd meg szerte a világról, hogy tegyék közzé a www.supersong.com oldalon saját zenét és szöveget tartalmazó dalaikat, amelyekkel szerepelni szeretnének a 2014-es FIFA World Cup hivatalos albumán. Minden benyújtott művet a ?SuperSong? zsűri értékel és bírál el majd, akik első körben 20-ra szűkítik le a beérkezett dalok számát. A Sony Music Entertainment bizottságának kiválóságai és online rajongók ezután szavazhatnak kedvenc dalaikra, így kialakítva a döntős mezőnyt, akik közül Ricky Martin és a ?SuperSong? zsűri fogja kiválasztani és bejelenteni a végső győztest, 2014 februárjában. A győztes elutazik majd Puerto Rico-ba*, hogy találkozzon Ricky Martin-nal és egy neves zenei producerrel, hogy rögzítsék a nyertes dal végleges verzióját a FIFA World Cup hivatalos albumára, ami a Sony Music Entertainment gondozásában jelenik majd meg 2014-ben. A győztes és kísérője szintén elutazik majd Brazíliába, ahol a Sony VIP vendégeiként részt vehetnek a 2014 FIFA Világbajnokság döntő meccsén 2014 júliusában, valamint egyéb jutalmakban is részesül majd a Sony jóvoltából.

A teljes kreatív, alkotó folyamatot és a stúdiómunkákat a Sony Pictures Television dokumentálja egy TV-s különkiadás formájában, amelynek végén a ?SuperSong? videóklipjének világpremierjét is láthatjuk majd. Az adást világszerte közvetítik majd televízióban, illetve digitális- és mobilplatformokon egyaránt a Sony Pictures Television számos csatornáján keresztül (Crackle, AXN, SET és SPIN).

?Nagyon nagy örömünkre szolgál felajánlani ezt az egyedülálló lehetőséget a feltörekvő művészek, a zene szerelmesei és a futball rajongói számára a világ minden pontján, hogy osztozhassunk a 2014-es FIFA Világbajnokság? izgalmain.? – mondta Soichi Kawachi, a Sony brandekért felelős alelnöke. ?A Sony-nál eltökélt szándékunk folyamatosan a szórakoztatás új és innovatív formáit nyújtani, és a ?SuperSong? tökéletesen beleillik ebbe a filozófiába. Legújabb termékeink, a ?HDR-MV1? zene- és video rögzítő HD kézikamera és az Xperia? okostelefon a tökéletes eszközök a résztvevők számára, hogy közzétehessék nevezésüket a versenyben, és reméljük, hogy a Sony egyedülálló kombinációja a technológiát, a TV-s tartalom előállítást és a szórakoztatást illetően egy egészen új, interaktív élményt nyújt majd a Világbajnokság híveinek.

?A 2014-es FIFA Világbajnokság hivatalos mottója az All In One Rhythm – mindenki egy ritmusra. Ezért is fantasztikus, hogy partnerünk, a Sony lehetőséget ad a foci és zenekedvelőknek szerte a világon, hogy felvegyék a ritmust a ‘Supersong’ versenyben.? ? mondta Thierry Weil, a FIFA marketing igazgatója. ?A Sony ötlete, hogy a feltörekvő zenészek számárá egy ilyen, soha vissza nem térő lehetőséget adjanak, egy nagyszerű hozzájárulás a 2014-es FIFA World Cup? kreatív sikeréhez. Alig várom, hogy végre láthassam a jelölteket.?

Ricky Martin hozzátette: ?Igazán nagy megtiszteltetés, hogy a ?SuperSong? részese lehetek. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy én indíthatom útjára ezt a különleges versenyt, ahol a rajongóknak lehetősége nyílik, hogy megírják velem a végső dalt. Azt gondolom, ez egy brilliáns ötlet és nagyon hálás vagyok, hogy a része lehetek ennek a fontos kezdeményezésnek. ?

A beadványokat december 2-ától várják, amikor is minden feltételtbejelentenek a www.supersong.com oldalon. Látogass el az oldalra és csatlakozz az aktív ?SuperSong? közösségi oldalakhoz, de még inkább nevezz be a versenyre, hogy a te dalod legyen a ?SuperSong?, amiről mindig is álmodtál.

*1  Pályázatokat több mint 30 országból fogadnak el, köztük Braziliából, Kínából, Japánból, Oroszországból, Nagy Britanniából, Amerikából és Magyarországról is. A folyamatosan frissülő teljes lista megtalálható a www.supersong.com oldalon.

*2     Az úti cél még változhat.

*3     A Sony Music Entertainment szintén bejelenti majd, hogy mely művész(ek) énekli(k) majd a 2014 FIFA World Cup? hivatalos dalát/dalait. A részleteket várhatóan 2014 elején jelentik be.

 

<