Sydney van den Bosch a TV2-n panaszolta el, hogy husinak nevezték követői

A Farm VIP-ben is vitézkedő Sydney van den Bosch-t nagy megrázkódtatás érte, el is kellett menni egy reggeli műsorba, hogy elpanaszolja.

Sydney volt ma az egyik vendég a Mokka stúdiójában, ahol arról beszélt, nemrég Dubajba utazott anyukájával, és onnan posztolt egy bikinis fotót magáról. Néhány hozzászóló azonban kikezdte őt, husinak is nevezték, ami nagyon rosszul esett neki.

“Egy olyan képről beszélünk, ahol térdelek, nem előnyös a beállítás. De nő nőt bánt, nekem ez annyira furcsa. A felháborodásom nem öncélú volt, de ha 150 ezer ember azt látja, hogy én husi vagyok, akkor más ember mit gondol magáról. Letörölhetném, de nem törlök ki minden kommentet. Saját követőim engem is megvédtek, elmesélték saját történetüket. Én azt hittem, ezen a valódi szépség témán túl vagyunk már, de ezek szerint mégsem. Annyi ilyen filter van, ami egy másodperc alatt más embert csinál valakiből. Ha valaki nem magát adja, közben meg az utcán nem ismerik meg, az ferde kép, rossz út.”

Majd a műsorvezető Orosz Barbara mondott nagy OKOSAT, szerinte általában azok a lányok kommentelnek ilyet, akik nem olyan vékonynak, mint például Sydney van den Bosch.

“Nem tudom, hogy megnézted-e azokat az embereket, akik téged kritizálnak. Ilyenkor érdemes az ő fotóik között barangolni picit, mert általában nem a hozzád hasonlóan gyönyörű, vékony lányok szoktak ilyeneket írni egy másik nőre. Engem a szüleim gyerekként megtanítottak, hogy savanyú a szőlő, ha másik nőt kritizálsz.” – mondta.